dissabte, 28 d’abril del 2007

Fotografies Festa de Beniafé

Ja tenim per a començar algunes fotos d'anys anteriors. Són encara molt poquetes, però si participeu tots, tal i com vaig postejar a l'anterior post "Material visual de la Festa de Beniafé" , la de fotos que podem aconseguir serà molt gran. Podeu anar directament des d'ací picant en Flickr o bé picant en l'enllaç de la part esquerra on posa:

Festa de Beniafé: Anem "Fent boca" -->Fotos d'anys anteriors

dimecres, 25 d’abril del 2007

!Eleccions municipals: Ja tenim candidats!

"Bueno bueno!. Ja tinc a mà la llista de candidats a les Eleccions Municipals. Les podeu veure en en la següent adreça del Diari Informacion,i busqueu en la part esquerra a sota on posa Listas de las Municipales y Autonómicas del 27 M (on també podeu veure les llistes de tots els pobles), però de totes maneres us la pose a continuació per a que no hàgeu d'anar allí i marejar-vos:

MUNICIPIO DE ALCOLEJA

1) PARTIDO POPULAR

1 MARIA FRANCISCA BALDO CATALA PARTIDO POPULAR
2 LEANDRO BERNABEU BALDO PARTIDO POPULAR
3 SALVADOR MOLLA SANCHIS PARTIDO POPULAR
4 MARIA ELENA AGULLO BERNABEU PARTIDO POPULAR

2) PARTIDO-SOCIALDEMOCRATA

1 VICENTE SABATER SANCHEZ PARTIDO
SOCIALDEMOCRATA
2 JOSE ANTONIO CAYUELAS MARTINEZ PARTIDO
SOCIALDEMOCRATA
3 FRANCISCO ROSUERO RODRIGUEZ PARTIDO
SOCIALDEMOCRATA
4 MARIA VANESSA BAY ALARCO PARTIDO
SOCIALDEMOCRATA
5 RAQUEL REYES GEA PARTIDO SOCIALDEMOCRATA

3) PARTIDO SOCIALISTA OBRERO ESPAÑOL

1 SALVADOR CATALA CASANOVA
2 ENRIQUE SERRA PICO
3 FRANCISCO MIGUEL FENOLLAR IVÁÑEZ
4 EUDARDO AZNAR GOZALBEZ

Bé, m'alegre que hagen eixit dos candidatures del Poble, rectifiqueu-me si no és així, però no conec a ningú del Partit Socialdemòcrata, i pense que serà una política del partit en qüestió, presentar-se a diferents pobles per obtenir algun benefici; però tampoc em quadra massa ja que no veig que s'haja presentat en altres pobles semblants al nostre.
En fi, ja hem direu, vosaltres que esteu més prop del "cotarro".
De totes maneres si piqueu sobre el nom dels Partits anireu directament a les Webs dels partits on hi ha més informació.
Ja sabeu, podem participar fent comentaris, o fent diferents posts.
I per part dels Candidats doncs, per suposat que poden també aprofitar esta finestra per a exposar els seus projectes.

dilluns, 23 d’abril del 2007

Escola: bones notícies

Tal com vam postejar en el seu moment, hi havia problemes per a mantenir oberta l'escola per manca d'alumnat.
Al diari Información ha eixit publicada la noticia que Conselleria d'Educació mantindrà oberta l'escola durant el proper curs escolar 2007-2008. Sembla que les actuacions realitzades per l'Ajuntament, Consell Escolar i el Sindicat Comissions Obreres han donat bons resultats.
Enhorabona.

Material visual de la Festa de Beniafé

Què vos pareix si de cara a la Festa de Beniafé preparem i presentem ací tot el material que pugam aconseguir sobre la Festa?.
Pense que podríem gaudir amb les fotos i videos que segur tenim per ahí per casa i recordar temps passats. S'en recordeu quan el metge Don José tirava aquells globus i els xavals anaven a buscar-los?. Jo era xicotet i ho recorde molt poc. Crec recordar que gent de l'edat de Fabian, Joaquin, i més... anaven a vore on queien.
Si teniu material i també teniu ganes ho podem fer. Com?
- Si les fotos les teniu guardades en format digital, ja sabeu, cap problema, si esteu donats d'alta en PICASA, FLICKR, o qualsevol altre sistema, les pugeu, i jo ja ho organitzaré en un sol àlbum.
- Si són de fa molt de temps ( la qual cosa encara les farà més interessants), les haureu de digitalitzar amb algun escaner, o bé portar-les a alguna casa de revelar fotos i demanar que les digitalitzen.
- Si no us aclariu pujant-les a algun servidor dels anteriors, me les envieu al meu correu i ja ho faré jo.
-Si teniu algun video, ja sabeu que també els podeu pujar a Youtube, Daylimotion, etc, i desprès ja farem un enllaç.
Tota aquella informació que tenim de les fotos com és l'any, nom de les persones que ixen en la foto, també seria interessant passar-me-la i la posaríem per a que tots tinguèrem accés.

En fi, si volem fer alguna cosa, endavant