dimecres, 20 de juny del 2007

Visita pastoral del Bisbe

Com tampoc veig que heu comentat res de la visita pastoral del Bisbe auxiliar de Valencia Monseñor Esteban Escudero Torres, escric unes lletres per a dir que va estar el dissabte dia 16 de juny per la vesprada.
Segons tinc entés, va realitzar en companyia del nostre rector Alberto una visita al Cementiri per a resar unes oracions als difunts, i després ja en l'església oficiar missa.
Pel que m'han dit els meus pares semblava que estava molt interessat en que li comentaren coses del poble, tradicions, etc.
Després van passar al bar de Pep tots els que van voler del poble i van gaudir d'un " piscolabis".

Encara recorde quan sent jo xicotet va vindre alguna que altra vegada també el bisbe: a l'escola recorde que Don Eduardo ens va fer que preparàrem banderetes de la bandera espanyola amb paper de seda, i l'apegavem a una canya amb farinetes.. I el dia que venia, eixia pràcticament tot el poble a rebre'l. Si ja se que recorda la peli "Bienvenido Mr. Marshall", però jo almenys així ho recorde. !Com ha canviat la cosa!
En fi, ja sabeu que podeu ampliar o comentar la notícia, o si recordeu alguna coseta d'altres ocasions, també les podeu apuntar

Alcalde nou

Bé, m'he esperat a veure si algú dels que esteu ahí escrivia alguna cosa sobre les activitats que es van realitzar el dissabte passat però com que no ho heu fet, doncs jo comentaré alguna cosa.
El dissabte pel migdia es va constituir el nou Ajuntament, sent Fco. Fenollar Ivañez , ("KIKO") el nou alcalde, i de regidors Enrique Serra i Salvador Català, tots tres del PSOE, i Mª Francisca Baldó i Leandro Bernabeu del PP.
Com ja he dit en bastants ocasions, espere que s'obliden de quin partit són cadascu d'ells, i que s'unisquen per a fer un front comú:la millora del poble.