dimecres, 20 de febrer del 2008

Febrer i les festes d'agost 2008


Dissabte vaig estar parlant amb Celeste i Mari Tere, la d'Enrique, i comentavem que seria interessant, abans que arribe l'estiu,per no fer les coses de corre-cuita, que l'ajuntament convocara a una reunió a tota persona interessada en col.laborar-hi per tal d'analitzar les passades festes (agost 2007), veient les errades o allò que es pot millorar,el que va eixir bé, etc, així com registrar d'alguna manera el que s'ha fet, les quantitats que vam comprar, si va mancar o sobrar...

Com no sempre coincidim els caps de setmana, propose que la convoquen per a vacances de Pasqua o Festes de Beniafé, que segur, som quasi tots al poble.Què vos sembla?

PD.La foto és de l'Ignasi...però era tan bonica...Si piqueu a sobre, és com si estiguereu al poble...no sentiu la flaire d'ametler?

dimarts, 19 de febrer del 2008

Fotos de Daniel

M'ha enviat Dani (el fill de Leandre i Maria Jesus) aquestes fotos tan boniques per a que tohom les puga veure. Realment són molt boniques, i val la pena que els peguem una miradeta.
Estan penjades a Flickr, però si piqueu sobre la foto que hi ha a sota, us enviarà directament a l'àlbum

diumenge, 17 de febrer del 2008

homenatge a la dona treballadora









Organitza i patrocina Ajuntament d'Alcoleja
Col.labora Exma.Diputació d'Alacant



HOMENATGE A LA DONA TREBALLADORA

ALCOLEJA,DISSABTE 1 MARÇ 2008

PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS

13.00h. La nostra estimada SOCIETAT MUSICAL CULTURAL D'ALCOLEJA arreplegarà totes les dones del poble per a fer un passacarrer que començarà davant l'església i arribarà a l'Ajuntament on es farà la lectura d'un manifest en homenatge a totes les dones.

14:00h. Gran PAELLA per a totes les dones del poble feta per J.Vicent "el gatet" a l'era, amenitzada per la nostra banda de música.

18:00h. Actuació d'un grup musical al Patronat( amb permís de les dones, a aquesta actuació estarà invitat tot el poble)

20:00h SEGUIRÀ LA FESTA AL PATRONAT AMB MÚSICA I , SI ENS ANIMEM, PREPARAREM UN BERENAR ENTRE TOTS I TOTES...O SOPAR (DEPÉN DE LES GANES)

IMPORTANT: LES DONES QUE PENSEN ACUDIR A LA PAELLA HAN D'APUNTAR-SE A CASA DE L'ALCALDE O DE MARI, PER COMANAR-LA.






dijous, 14 de febrer del 2008







La climatología de la sierra Aitana, esta caracterizada por algunas grandes nevadas y lo escribo con pleno conocimiento de causa, a saber, porque en una de ellas yo me vi dentro y concretamente fué la de año 1974, y cuyas fotos son las publicadas en este comentario. Recordando un poco de historia sobre esas nevadas, contaré , que algunas de esas grandes que se recuerdan, son las pertenecientes a los años, 1960, 1963, 1964, 1972, 1974, 1980, 1881 y 1992, y cuentan los mayores del lugar, que una de las mas copiosas que hubo ,fue la del año 1960 ,que tuvo aislados al personal de la base, durante ocho largos e interminables dias , llegando a alcanzar en algunas zonas, los tres metros de altura y que a los siete dias de aislamiento total, se tuvieron que formar expediciones a pie, para subir viveres desde Alcoleja, la de 1980, fue también importante con sus nueve dias de aislamiento del personal , y lo mas curioso, es que tuvieron que venir dos helicópteros de S.A.R. ,(servicio aereo de rescate), uno desde la base de Alcantarilla en Murcia y otro de cuatrovientos en Madrid y la base de operaciones fue , nada más ni nada menos, que el campo de futbol del"collao," perteneciente al C. F. Alcoyano y en otra ocasión tuvo que desplazarse, una maquina oruga desde Teruel ,fletada por obras públicas para poder quitar la nieve y ya por último comentar, que en febrero del año 1985, se llegaron a alcanzar los -15,5 grados en el asentamiento y -22 grados en la cima de Aitana, eso a mi parecer, para nuestras latitudes creo que es frio, y como último dato curioso diré, que en la nevada del año 1974, se tuvo que hacer un tunel , para poder salir , - ja, ja, solo cuatro copos de nive de nada que habian caido-.