dilluns, 19 de maig del 2008


HOLA A TODOS, ESTA PREGUNTA ES PARA QUIEN ME LA PUEDA RESPONDER, POR FAVOR, DESEARIA SABER, ¿QUE SEMANA DE AGOSTO, SON LAS FIESTAS DEL PUEBLO?, GRACIAS.

dijous, 15 de maig del 2008

Ral·lie Ciutat d'Alcoi -2008

Tal i com va apuntar Edu, aquest cap de setmana va transcorrer pel nostre poble el Ral·lie Ciutat d'Alcoi valeder per al Campionat Autonòmic, i en el que va guanyar el tres vegades campió autonòmic,Manuel Aviñó amb un Porsche 977, i segon va quedar Vicenç Cabanes, d'Alcoi amb un Nissan 350Z.
Està molt fresc encara el Ral·lie de la Vila Joiosa, i és normal que sàpiga a poc aquest últim, però s'ha de tindre present que són dues categories molt diferents.
Van tindre mala sort els corredors amb el temps ja que no va parar de ploure durant tot el dia.
S'ha de remarcar aquí que els germans Garcia van correr al ral·li.

Curiositat: si piqueu en la notícia següent que va donar el Diari Información el diumenge, voreu que no han posat la foto del campió sino la de Santiago Carnicer (que em sembla que per la vesprada ja no va passar per Alcoleja) i en canvi no van posar la del campió (en "lo guapo que era el cotxe).Què mal per a un diari d'aquesta categoria, poc favor li ha fet el diari als organitzadors del ral·lie,al corredor guanyador i als sponsors.

Rallye Ciutat d'Alcoi from alcoleja.org on Vimeo.