diumenge, 29 de març del 2009

ACABEM EL CAMÍ D'AITANA

Potser algú de vosaltres no sap, o no recorda, que tots els darrers diassabtes del mes ens reunim a l'Ajuntament. Ho fem per tal de donar-li forma a l'associació que estem a prop de legalitzar. Però ens agradaria que vinguera més gent i aportara les seues opinions, les seues idees. Sons reunions obertes a tothom. Si teniu alguna proposta que fer ens trobem els darrers dissabtes del mes a les 19h. a l'Ajuntament nou.
I tornant al títol del post "ACABEM EL CAMÍ D'AITANA" el dissabte passat vam parlar d'acabar el que ens queda per netjar del camí . Si el temps acompanya, intentarem acabar de netejar la part del camí que passa per Riola. Animeu-vos. Dissabte 4 d'abril a les 9h. del matí a la plaça del poble. Porteu ferramenta i un bon esmorzar. La bota de vi.... no sé on està però ja ens apanyarem.

dimecres, 25 de març del 2009

LA IMPORTÀNCIA DEL CONTEXT

Si teniu uns minuts, pareu-se a mirar esta presentació que vos deixe. Si sou dels que mireu bastant per internet ja l'haureu vist, però si no és així, segur que vos sorprendrà i vos agradarà. Si traslladem el que diu i passa en aquest cas a la nostra vida quotidiana, segur que estareu d'acord en què realment és aixina. En no poques ocasions, segur que a nosaltres ens ha pogut passar. Anem a la nostra pel carrer, sense parar-nos a escoltar o a veure amb deteniment, probablement perquè anem tot el dia a tota canya, o perquè pensem que no té massa valor això que veiem en eixe context: el carrer, el poble, la ciutat; però si això ix a la televisió, cine, .... ja és una altra cosa, ja té valor.