dissabte, 23 de maig del 2009

Y ara... el selectiu

Hola a tots!!! Ja fa molt de temps que no posava res per aci i es perque 2on de Bat es un curs prou dur i estresant a causa del selectiu (com molts de vosaltres sabeu ja que sou professors).

Jo, almenys, ja he acabat el curs i ara a esperar les notes i despres... el selectiu. Sincerament no entenc el perquè d'eixes proves, ja que si tu vas a voler estudiar en un futur quimica, arquitectura o qualsevol carrera de la rama científica, no entenc per que has de fer un examen de filosofia, historia o altra asignaura que no estiga relacionada en el tema que tu en un futur estudiaràs. Jo crec que açò ho fan per que les universitats no volen complicar-se la vida, ja que el mes adequat, segons la meua opinio, seria fer una prova a la universitat de les asignatures específiques de la carrera, deixant de banda totes les altres, que no et serviran per a res quan estigues en la carrera. Molta gent, tal vegada estarà en contra de la meua opinió i altres, a favor.

Finalment sols dir que a tots aquells que s'hagen de presentar al selectiu molta sort, als professors donar-los ànims ja que arriben les èpoques d'examens i de corregir sense parar i a tots els demés que l'estiu ja està ahí i amb ell, les vacances.

Molta sort i molts ànims per a tots!!!