dimecres, 4 de novembre del 2009

ACABEM DE MARCAR EL CAMÍ

Vaig a proposar una nova jornada de treball de camp.DISSABTE 14 DE NOVEMBRE A LES 9:30h en la plaça. Podríem acabar de marcar-ho i fer un repasset a les argelagues que hi ha davant de la caseta de Severino i el troç que falta a Riola.
Si algú té pensament de vindre que deixe un comentari en el blog. A més a més farà falta comprar un poc de pintura.
Animeu-vos.

diumenge, 1 de novembre del 2009

PASTÍS DE FORMATGE

Mirant per l'ordinador, m'he donat compte que encara tenia unes gravacions d'un pastís que fa ma mare, i que està fent "furor" entre quasi tots els de casa.
Es tracta d'un pastís de formatge, que, per a què dir-vos res, està boníssim.
Ara bé, l'hora de fer-lo, crec que és el que més complicacions té dels que he pujat a la web, però el resultat val la pena.
Només dues coses a tindre en compte, en l'apartat de la base de les galetes,potser en facen falta més de 25 galetes que he posat al video, ja que pot quedar curta la base amb eixes galetes; i l'altra cosa que s'ha de tindre també cura és a l'hora de posar el pastís al "bany de maria". Al video apareix com una situació un tant delicada, i que a lo millor caldria no "posar-ho" tal i com ho vam fer nosaltres ja que hi ha perill que s'en ixca el pastís, o que et cremes. En fi, ja voreu.
Ah,i de part de ma mare, dir-li al meu cosí Casimiro, que li'l dedica este pastís, ja que sap que des de les Terres del Nord va entrant al bloc, i va posant en pràctica alguna que altra recepta.

PASTÍS DE FORMATGE from alcoleja.org on Vimeo.

dijous, 29 d’octubre del 2009

REUNION ?

Se va a celebrar este sábado la reunión a las 6? lo pregunto porque en el chat vi que como era la feria de Cocentaina muchos estarían en la feria.

Salu2