divendres, 19 de febrer del 2010

Futur parking , on i com ?

Al llarg d'algun post, i del xat, ha anat eixint el tema del futur aparcament o parking del poble, i crec que es tracta d'un tema molt important, tant per la necessitat real d'espai per aparcar, com per la se suposa gran despesa que originarà la seua posada en marxa.
En alguns comentaris, he vist que es preguntava de la possibilitat d'expropiar, a la qual ja va contestar Quico indicant el llarg procés que comportaria una actuació d'eixes característiques. A eixes dificultats, jo afegiria una que crec que seria encara més complicada d'assumir, i podria ser les discusions i mals rotllos que podria comportar una actuació de tal calibre: A qui de nosaltres ens agradaria que sense ganes de voler vendre un o dos bancals, els hagueres de vendre, encara que te'ls pagaren bé ? Si, tots sabem que l'expropiació es porta a terme a nivell estatal o a nivell de pobles grans; però en un poble com  el nostre, seria molt complicat per a l'alcalde i regidors entrar en situacions com aquesta. Per tant; probablement, els millors espais per a el futur parking no han pogut ser negociats amb els amos, i això pot haver portat a triar altres ubicacions no tan bones.
Però la pregunta que podríem fer és: On anirà situat el parking?. Jo m'he pres la llibertat de marcar un possible lloc, en funció del que a mi m'ha arribat. Segur que Quico ens dirà més o menys si la localitzacio correcta.
Si realment és en eixa zona, per on s'accedirà?. Al video que he penjat es pot veure les dificultats que comporta la zona: l'accés a partir del final del mur del cantó pot ser molt complicat i perillós.
I després quan ja continues arrant a cases, no hi ha molt espai  i si un bon "penjat" que dóna lloc a un precipici que si t'encantes, pots baixar a la font de cabrera en un tres i un no res.  
I l'accés serà en una direcció, i s'eixirà per darrere cases, o pel mateix lloc?. Ja ens enterarem.

Hi ha una sèrie de coses que si que tinc clares: si l'accés no és bo, si el parking queda fora mà, mal il·luminat, apartat, o amb perill que et facin una malesa al cotxe per estar poc visible; molts pocs portarem el cotxe allí .
I l'altra cosa que també tinc clar, és que quasi sempre "lo barat pot eixir a la llarga car" i  " a lo millor" val la pena pagar molt més per un lloc ara, que pagar-ne poc , i després no utilitzar-lo (i repetisc, si el que t'interessa, no està en venda, tampoc pots fer res).
I per acabar, també vull deixar clar, que en absolut estic criticant amb mala fe el projecte de l'Ajuntament, entre altres coses, perquè no l'he vist, (no m'ha enviat Quico cap croquis, planol, que per una altra banda tampoc té obligació). També soc conscient que L'Ajuntament no pot estar fent referendums cada vegada que fa una obra ja que per a això ja ha tingut el suport en unes eleccions. I també és evident que quan fas coses pel poble, sempre hi haurà gent que estarà content en el que fas, i altres que no els agradarà gens. Ara, jo sempre estaré al costat dels  que fan, que dels que no fan.

Ver Alcoleja en un mapa más grande
Futur Aparcament ? from alcoleja.org on Vimeo.

OBRES 2010. POST 01

La setmana passada vaig poder veure que al poble continuent fent-se obres de millora, que podran agradar més o menys, però que poc a poc vant millorant les infraestructures.
En aquest post vos deixe amb unes fotos que intenten reflectir eixes millores.
En la primera es pot vore que han posat una indicació per anar a la Font de Cabrera , i anar a buscar el riu. Feia falta ja que només els qui som d'ací podíem trobar el cami per hi anar.
Les altres fotos ens mostren l'acondicionament que s'ha fet en el Carrer de la Penya (es diu Carrer San Miquel?), perdó però ara no ho tinc massa clar), i que permetrà pujar per ell sense tans problemes, i eixir cap al carrer del Calvari, (sempre i quan no hi haja ningú que s'empenye en lo contrari aparcant o deixant diferents tipus de materials pel carrer)
I per acabar, deixe unes fotos que mostren també el moviment de terres que estan fent davant del cementeri, i que crec que és per a fer més espai per aparcar cotxes. (el mateix es pot aplicar en este punt, espere que no servisca per a que es transforme en un lloc on s'amuntonen els cotxes semi o totalment abandonats, mules, remolques, retovats, pales,...............................................................................................(estan posats a consciència tots estos punts).
En fi, gràcies a l'Ajuntament, i a tots aquells que no paren de fer coses en el poble

Una nevada de posar i llevar

El cap de setmana passat vam tindre una nevada d'eixes que, almenys en el meu cas, agraeixes.M'explique; el dissabte es posa a nevar pel matí, sembla que no acaba d'arrencar, però tot i que els carrers no arriben a tindre neu fins allà a les 9 de la nit, en els bancals està ja tot blanc. Això fa que pugues veure unes bones panoràmiques, i que pugues jugar a tirar-te neu sense problemes. Passes el rato, i al dia següent mires al  carrer, i no veus res de neu, sense problemes de gelar-se el carrer, ni de caure, ni problemes en la carretera. Resumint, i com he posat al títol, sembla  com si haguerem posat la neu un dia al carrer, i a l'altre l'haguerem llevat. Vam tindre la part "bonica" de la neu, sense els inconvenients que sempre acostuma a portar.

dissabte, 13 de febrer del 2010

A le 5 ja cualla

Ja està tot blanc

---- 
S'ha enviat amb un telèfon mòbil Sony Ericsson

ESTA NEVANT.A LES 4

Com podeu vore ja està cuallant.No sé com eixirà este experiment,estic enviant el post des del mòbil

---- 
S'ha enviat amb un telèfon mòbil Sony Ericsson