dijous, 16 de febrer del 2012

Noticia molt desgraciada. Ha mort Teresa

Molt trista aquesta notícia. Ha mort Teresa "la Cabiela".  Sembla ser que a conseqüència de l'impacte emocional provocat pel robatori que ha sofert aquest migdia. De totes maneres encara no es pot dir amb seguretat si ha sigut eixa la causa real, o si ha sigut per culpa d'una violència més concreta.
Notícia publicada a RTVV
Crec que molts de nosaltres pensàvem que algun dia passaria alguna cosa gorda al poble. Ja portem molts anys en els que els robatoris van  produint-se amb certa cadència: als bars, a la carnisseria, a cases particulars,.....,benzina de cotxes, tractors,...;i afortunadament fins ara sense danys físics. Però hui ha sigut molt tràgic
Al poble nostre com a pràcticament tots els altres de la rodalia, ens estem trobant amb una població de molta edat, amb persones que estan acostumades en bastants ocasions a tindre la porta "oberta", acostumades a no desconfiar de una persona que toca a la porta preguntant qualsevol cosa; a no tindre pràcticament protecció de la Guardia Civil, Policia,.. Tot açò fa que la inseguretat vaja augmentant, i encara ho farà més. Per tot açò, hem d'anar amb molta precaució !
Només acabar donant el condol de tot cor a la Família de la Tia Teresa: Juanjo, Asun, i més familiar i espereant que no ens torne a passar una desgràcia com aquesta.
 Descanse en Pau !