dilluns, 2 de maig de 2016

Festes Beniafé 2016

Ací no para la festa!! Anem preparant-se per a tornar un any més a disfrutar en germanor de la festa i romeria de Beniafé que els festers estem preparant. 

Aquest any tenim un programa més que completet que volem compartir des d'ara mateix amb vosaltres, els protagonistes de la festa!

Divendres 6 de maig començarem el cap de setmana amb un concert organitzar per la SMC d'Alcoleja. Aquest concert serà molt especial ja que els nostres músics estan realitzant un intercanvi amb la Banda de música de Järfälla (Suècia), i aquest dia podrem disfrutar de les seues actuacions!

Dissabte 7 vos esperem a Beniafé amb la foguera ben calenteta per a començar a disfrutar de la festa! Els festers oferirem begudes a la barra, però no menjar. Esteu tots convidats a portar el vostre sopar ja siga per a torrar a la foguera o no, i sumar-vos al event.

Diumenge 8 finalment tancarem el cap de setmana amb la tradicional romeria de Beniafé. Hi haurà barra amb beguda i menjar i rifarem un quadre preciòs del poble!


dissabte, 30 d’abril de 2016

FUTURES OBRES AL CARRER NOU ?

Segons comentaris que he escoltat al poble, van a fer-se obres al Carrer Nou. Supose que serà per a fer-lo de la mateixa forma que ha quedat entre altres el "Carreret del Metge". No sé si s'aprofitarà o no per a arreglar el clavegueram o  simplement  s'arrancarà el paviment actual i se substituirà pel nou amb el format de les noves "pseudovoreres".
Vos deixe a continuació un video en el que es veu com està actualment el paviment del carrer.

També hi ha rumors de que podria fer-se  un "nou Ajuntament" en la casa Abadia o en un altre lloc. Si algú sap alguna cosa, que ho pose en els comentaris que es poden incloure a aquest post i aixina ens assabentarem tots.

Vull aprofitar ací per a preguntar si algú sap perquè la "Placa del Mestre Eduardo"  que es va retirar en el seu moment de la façana on estava penjada a causa d'unes obres  allà pel mes d'octubre, a hores d'ara continua sense posar-se. 

Agrair a Quico i a tots els regidors,  que  hagen posat en marxa la famosa "transparència" doncs s'han penjat a la web del poble (alcoleja.es) els 3 darrers Plens  Municipals. No vaig a publicar-los ací, no siga cosa que tinga problemes legals, però si que vos deixe l'enllaç on podeu picar i accedir. Moltes gràcies per aquesta iniciativa. Ara ja només falta que es pengen allí tots aquells documents d'interés per a tots nosaltres com poden ser futures obres, projectes previstos, etc...  Quico ja sap que em té a la seua disposició per ajudar a penjar a la web del poble tot el que considere oportú.
L'enllaç és aquest: http://alcoleja.sedeelectronica.es/ 

Si entreu per la web http:www.alcoleja.es  --> piqueu en TRANSPARENCIA --> Després on posa INFORMACIÓ GENERAL --> TABLÓN DE ANUNCIOS 

divendres, 29 d’abril de 2016

POSSIBLE PERILL

Ja fa uns quants anys el marge de la "CREUETA" va fer solsida  per culpa de l'acumulació d'aigua. Ho recordeu? Doncs no sé si podria tornar a passar o no, però a la vista de les fotos de l'album següent... no sé si  s'hauria de fer alguna cosa.
No sé a qui li correspon el manteniment de la pujadeta al Cementeri per la "creueta", però com podeu veure l'embós que es pot crear en eixa zona pot fer saltar l'aigua i passar a la carretera .
Les fotos porten la següent cronologia. 
Vaig començar a fer fotos  el 10 d'octubre, 7 de desembre, 6 de febrer, i 24 d'abril. He completat l'album amb les captures que he fet del Google Maps, que com podeu veure estan fetes a l'agost passat. 
Podeu observar com va acumulant-se cada vegada més pedres, branques, etc. 
Com he observat que la cosa va a més i ningú retira ni neteja res, ací deixe les fotos esperant que algú prengue la decisió oportuna.

Piqueu damunt de la foto i vos enviarà a l'album complet