diumenge, 8 de maig del 2016

Beniafé amb els Festers 2017

C'est fini! El cap de setmana esta tocant les seues hores finals i per a alguns ha passat massa ràpid!
No podem deixar caure aquest diumenge de romeria sense donar-vos les gràcies a tots i cadascun de vosaltres per l'increïble cap de setmana que ens heu fet passar. Gràcies per col•laborar una vegada més a construïr poquet a poquet unes festes grans i populars com es mereix el nostre poble.
L'ambient a la torrà de dissabte va ser molt especial i feia anys que no veiem la nostra Beniafé tan plena!!
Hem de fer una menció especial a Trini i Jordi per facilitar-nos tant la feina a Beniafé i estar sempre disponibles. A Eduardo, Paco, Pau i Julian per ser les mans i els mitjans que ens han salvat de fer-ho tot com toca. 
Què son uns festers sense gent del poble disposada a aportar temps i experiència? Nosaltres ja hem comprovat que ben bé no seriem res... Gràcies!!!

El numero resultant de la rifa d'aquest migdia i guanyador del quadre del poble és el 3168. Enhorabona Cristian!
Per últim, recordar-vos que podeu encarregar-nos camisetes d'alcoleja que posarem a la venta en estiu! En la foto podeu veure el disseny i el preu és de 7euros. Envian's la talla i te'n guardarem una!!
Fins pronte i GRÀCIES!

dissabte, 7 de maig del 2016

Festa de Beniafé. Foguera

Els festers ja tenen preparada la foguera per a sopar  esta nit.
Animeu-se
Recordeu: emetrem demà  en Periscope pel Twitter de @alcolejaorg



dilluns, 2 de maig del 2016

Festes Beniafé 2016

Ací no para la festa!! Anem preparant-se per a tornar un any més a disfrutar en germanor de la festa i romeria de Beniafé que els festers estem preparant. 

Aquest any tenim un programa més que completet que volem compartir des d'ara mateix amb vosaltres, els protagonistes de la festa!

Divendres 6 de maig començarem el cap de setmana amb un concert organitzar per la SMC d'Alcoleja. Aquest concert serà molt especial ja que els nostres músics estan realitzant un intercanvi amb la Banda de música de Järfälla (Suècia), i aquest dia podrem disfrutar de les seues actuacions!

Dissabte 7 vos esperem a Beniafé amb la foguera ben calenteta per a començar a disfrutar de la festa! Els festers oferirem begudes a la barra, però no menjar. Esteu tots convidats a portar el vostre sopar ja siga per a torrar a la foguera o no, i sumar-vos al event.

Diumenge 8 finalment tancarem el cap de setmana amb la tradicional romeria de Beniafé. Hi haurà barra amb beguda i menjar i rifarem un quadre preciòs del poble!