dissabte, 10 d’abril del 2010

TDT. OK

Anit vaig poder comprovar que ja es poden veure tots els canals al poble.Fins ara TVE 1 i la 2 no es podien.Si l'antena es prou nova, només cal orientar-la cap al 'poste repetidor ' que hi ha prop de Beniafé.

---- 
S'ha enviat amb un telèfon mòbil Sony Ericsson

divendres, 9 d’abril del 2010

Un alcolejanet al Santiago Bernabeu

Per a fer boca davant del que segur que aniran dient que és el partit del segle o del mil·leni, vos deixe amb un reportatge que he fet sobre el camp en el que demà tindrà lloc el partit.
Realment imposa el camp, tot i  que per a mi encara ho fa més el del Barça, sobretot en quant a la gent que allí cap.
Podreu veure les butaques dels palcs, intuir el restaurant que allí tenen, voreu els vestidors, i en fi, crec que a aquells que vos agrada el futbol, sigau del Madrid o del Barça, o de qualsevol altre, segur que vos agradarà el  video.
Un Tour pel Santiago Bernabeu from cfsanpedro on Vimeo.

Ajuntament d'Alcoleja "sanejat". Molts altres amb deutes

En una notícia publicada a laverdad.es, hi ha una relació de municipis de la província d'Alacant on els deutes amb els bancs són molt elevats. En conjunt sumen quasi mil milions d'euros, sent Elx, Alacant i Benidorm, en aquest ordr, els que més deutes acumulen.
El nostre poble, junt amb 27 poblets més, són els únics que no tenen deutes am els bancs; i per tant sembla ser que hi ha un equilibri entre despeses i ingressos.
Molt satisfactori, en uns temps en els que  la dinàmica fins fa poc era, i continua sent, una fugida cap endavant en quant a acumulació de deutes en molts municipis.