dissabte, 17 d’agost del 2013

AURORA 2013

Un dels actes més emotius de les festes és l'Aurora. Sempre es canta el mateix i tots els anys és diferent.
Les persones fan que l'acte tinga vida, que t'engaxe en els records d'anys anteriors. No pots evitar pensar en persones que cantaven o tocaven algun instrument, i ara ja no estan. És nostàlgia pura; i per això, almenys per a mi, fa que l'Aurora tinga eixe sabor especial.

DANSES 2013

Per segon any consecutiu, les danses tornen a les festes.
Una vesprada dedicada als nostres majors, s'ha completat amb els balls típics de la zona interpretats per un grup format majoritàriament per alcolejans i alcolejanes als quals agraïm l'interés i esforç realitzat.

divendres, 16 d’agost del 2013

DISFRESSES 2013

L’entrada plena en les festes, no s’entén sense les disfresses de la vespra.
Aixina ha sigut, i com sempre, el poble ha gaudit d’una gran festa d’alegria i bellesa.

Deixe el video per a que comproveu el que he dit


CONCERT DE LA BANDA. Agost 2013

Este dimecres de la setmana de festes, la Banda de Música del poble va portar a terme un gran concert a l’església. En el video següent deixe una mostra de diferents peces interpretades

IX PUJADA A AITANA. 2013

Ja són 9 anys els que es puja a Aitana pel camí vell . Any rere any va confirmant-se com una activitat que enganxa a la gent de totes les edats, i que ens tira molt de les nostres arrels.
Estic segur que en uns dies altres amics penjaran fotos o videos d’aquesta activitat, i que confirmaran encara més el que he dit abans.

Gràcies a tots els que han fet possible aquesta activitat

dijous, 15 d’agost del 2013

CODI QR DE L'AURORA

Ja podem cantar l'Aurora amb el mòbil en mà.
He escanejat el Cant de l'Aurora, l'he penjat en format pdf i li he adjudicat un Codi QR.
1. Per a poder llegir els codis QR hem de tindre instal·lat al mòbil alguna aplicació que siga capaç de llegir-los. N'hi ha moltes; a continuació vos deixe algunes de les més conegudes: QR Droid (jo la gaste i va de cine) QuickMark Barcode (també la tinc, però gaste més l'anterior), Scan, QR Reader, etc.
2. Una vegada instal·lat el programa, simplement l'has de posar en marxa i escanejar el codi,  automàticament traurà la informació (en aquest cas serà l'enllaç a l'arxiu en pdf). A continuació descarregarà l'arxiu en pdf i quan s'haja descarregat s'obrirà el pdf en el programa que tingues predeterminat al cas.
A partir d'eixe moment ja només et quedarà cantar l'Aurora, i això si intenta no desentonar ja que si ho fas, les mirades acusadores poden ............. ( és conya,  o no?).
En fi, vos deixe a continuació el codi, i espere que el feu servir, tot i que per a molts de nosaltres, com el paper en mà no hi ha res! (ara que no ens lligen les noves generacions que no saben viure sense el mòbil)

També vos deixe directament l'enllaç per si no vos aclariu amb els codis:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/13425038/Aurora_cb.pdf
I per si voleu continuar després de l'Aurora  cantant amb les típiques serenates alcolejanes; Leandre vos ho agrairà. També vos deixe el codi per a poder cantar-les

ACTIVITATS ESPORTIVES FESTES 2013

Ja estem ací com tots els anys amb les activitats esportives portades a terme en les instal·lacions esportives. Enguany hem tingut en global una bona participació ja que per exemple en futbet han participat 4 equips (dos d'Alcoleja,Banasau i Benilloba). En frontó també han hagut bastants parelles, i amb un nivell superior a altres anys.En natació també han hagut més participants que altres anys. On si que ha hagut una participació pobra ha sigut en ping pong júnior u frontennis júnior. Esperem que en propers anys hi haja més participació ja que els xiquets són la base del futur. Deixe a continuació una llista de reproducció de les diferents activitats realitzades

diumenge, 11 d’agost del 2013

PROGRAMA DE FESTES 2013

A continuació vos deixe el programa de festes  

PROGRAMA D’ACTES 2013

Diumenge 11 i Dilluns 12 d'agost
Al llarg d'aquests dos dies hi haurà diferents Campionats esportius a la  piscina i en el poliesportiu

Dimarts 13 d'agost "dia deLs xiquets"
Hi hauran activitats. per el mati i per la vespra molt divertides.
18:30h Gran partida de pilota patrocinada per la família Manero.

Dimecres 14 d'agost
7:00h.  IX pujada al camí vell d 'Aitana. Coneix el camí i les fonts per les que van passar i van beure els nostres avantpassats. Esmorzarem a la Font de l'Arbre i després tornarem de nou pel camí. Anima't que segur q'ue ho passes molt bé!!!!
20:00h Concert a carrec dels músics d 'Alcoleja que tindrà lloc a l'Església del poble.
22:00h Sopar de pa i porta a la plaça. A continuació entrega de premis

Dijous 15 d 'agost.Vespra de festes
12:00h Volteig general de campanes anunciant l’inici de les festes
20:30h. Vesprada de  disfresses. Des de “Ell Cantó" passant per el ' Stop" la Banda d’Alcoleja desfilarà pels carrers disfressats. En acabar ·coca i sangria i ball de disfresses amenitzat per la Banda.
23:30h. Per a no parar de ballar!! Gran discomóviL

Divendres 16 d'agost. La natívitat de la Nostra Senyora

9:00h.Despertà per tots els carrers del poble a càrrec de la Societat Musical d’Alcoleja
12:30h Passacarrer per arreplegar a La Comissió de Festers, Corporació Municipal d’Alcoleja i els veïns del poble per assistir a la celebració de la Santa Missa, que serà cantada
18:30h Vesprà dedicada als nostres majors. Els festers obsequiaran als iaios/iaies amb un refrigeri. A més, algunes persones del poble ens obsequiaran amb unes danses que han estat preparant al llarg de tot l’any.
00:30h Actuació de l’espectacular orquesta “Titànic".

Dissabte 17 d 'agost. Dia dedicat a Sant Vicent Ferrer

Al trenc de l’Alba el cant de l’AURORA. Al finalitzar s’oferirà una gran xocolatada (patrocinada per Clavileño) amb alguna coseta per a mullar!!!

12:30h. Passacarrer per arreplegar a La Comissió de Festers, Corporació Municipal d’Alcoleja i els veïns del poble per assistir a la celebració de la Santa Míssa, que sera cantada per la coral el Orfeo Just Sansalvador de Cocentaina.Al finalitzar s’entonarà els gojos al nostre Patró
18:30h Concert de la coral a l'església.
21:00h Passacarrer per arreplegar als festers, autoritats i veïns del poble per a celebrar La processó de San Vicent Ferrer
00:30h Actuació de La gran orquesta "KRAKEN". L’antiga “TABARCA”

Diumege 18 d 'agost. Dia dedicat a la Mare de Deu dels Desemparats

12:30h Passacarrer per arreplegar a La Comissió de Festers, Corporació Municipal d’Alcoleja i els veïns del poble, per a realitzar l’ofrena a la Mare de Deu dels Desemparats. A continuació se celebrarà la Santa Missa.
18:30h. Vesprada amenitzada  pels xiquets del nostre poble que en oferiran uns meravellosos PLAY BACKS!!
21:00h Passacarrer per arreplegar als festers, autoritats i veïns del poble per a celebrar La processó de la nostra Patrona. Al finalitatzar la banda ens acompanyarà a gaudir de l'impressionant espectacle pirotècnic.
23:30h. Actuació del grup de teatre de Gorga a la plaça.

Dilluns 19 d'agost

10:00h Celebració de la Santa Missa en sufragi dels nostres difunts i a continuació visita al cementeri on s'oferira un ram de flors a tots els éssers volguts que hi descansen.

Per acabar amb molt bona alegria la festa, què millor que una paelleta i molt de bon humor!!

14:30h. Arreplegada de paelles per a menjar-se-les tots junts a la plaça

NOTA: es prega, es respecte l’ordre en la participació dels actes públics i per suposat el màxim respecte a les persones.

L’organització agrairia que DURANT LES FESTES (dimerecres 14 d’agost fins dilluns 19) i PROCESSONS, NO S’APARQUEN COTXES NI ALTRA CLASSE DE VEHICLES A LA VOLTA DEL POBLE. Així doncs, es recorda que es reserva el dret de canviar l’ordre d’algun acte i horaris per causes que així ho aconsellen

També vos deixe l'enllaç al Programa de Festes en pdf per si el voleu descarregar. Picar ací

Festa piscinera 2013

Es pot dir que el divendres per la vesprada vam començar a "fer boca" de cara a les properes festes.
Una sèrie de castells i tobogans unflables posats a la piscina, van fer les delícies de xicotets i grans, de manera que va ser com una mena de porta d'entrada a les Festes Patronals.
No ho puc confirmar però crec que aquesta activitat ha estat organitzada per l'Ajuntament via Diputació. Si no és així, aquella persona que estiga millor assabentada, que ho diga mitjançant un comentari o al xat. En tot cas, siga qui siga el promotor, des d'ací li done l'enhorabona per aquesta encertada activitat.
Deixe a continuació un xicotet video de l'activitat