divendres, 13 de maig del 2011

Programa Electoral del PSOE

Ja vos vaig comentar que tan prompte com tinguera el Programa Electoral del PSOE, vos el passaria. Docns esta vesprada Quico me l'ha passat, i picant ací, ja podeu veure'l i valorar-ho.
El mateix que vaig dir en el post del Programa del Partit Popular ho torne a repetir ací " Agrairia que els comentaris foren respectuosos i que en cap moment faltaren al PSOE ni a les persones que es presenten". 

Moltes gràcies per passar-nos a  tots dos partits polítics el seu programa per a que d'aquesta forma tots pugam estar assabentats  de tot allò que intentaran realitzar en pro del nostre poble

* De l'altre partit que es presenta, no tinc accés a comunicar-me amb el seu representant, i per tant no sé si podré oferir-vos el seu programa.

dilluns, 9 de maig del 2011

Festa de Beniafé 2011.

Com tots els anys, enguany ens hem anat a Beniafé a portar la Mare de Déu i a fer la Santa Missa.

Com passa sempre en este dia, ens serveix per a tindre més present a la Verge dels Desamparats de Beniafé (si ja sé que la tenim sempre a l'esglèsia del poble, però no és el mateix) i també per a veure a una gran quantitat de gent que en moltes ocasions només veus en aquest dia.
Enguany, m'ha semblat que hi havia bastant menys gent que altres anys.
Per a tots aquells que no han pogut anar ací vos deixe un xicotet video. Està penjat a correcuita, i per tant pedroneu la qualitat  del muntatge. Més endavant si puc ja pujaré el video sencer.

diumenge, 8 de maig del 2011

Programa Electoral del Partit Popular

Estic en condicions de mostrar-vos el Programa Electoral del Partit Popular que Rubén Català em va  fer arribar ahir a les 18:47 h. Picant ací podreu veure'l i si voleu podeu comentar què és el que vos pareix al xat.  Agrairia que els comentaris foren respectuosos i que en cap moment faltaren al Partit Popular ni a les persones que es presenten . Aquestes paraules servixen exactament igual per a la resta de partits i persones que també es presenten a les eleccions.
* Ahir pel migdia vaig parlar amb Quico, i també em va dir que ens faria arribar el seu projecte per a que tots els pugam veure'l. En tindre'l vos el faré arribar