dimecres, 1 de setembre del 2010

PLAY BACKS 2010

Han sigut tota una tradició aquestes actuacions que durant any rere any han tingut lloc el segon dia de festes.
Gràcies a que sempre han hagut xiquetes que de manera desinteressada han fet de "coreògrafes" , i per suposat de xiquetes (i algun que altre xic) que tenien ganes de ballar, els "play backs" anaven tirant endavant.
Enguany, ha hagut un grup de xiquetes que no tenien més ganes de ballar, i el conjunt global de ballarines havia quedat reduit a només unes poques. Però pel que vaig veure el dia de l'actuació, em sembla que probablement siga el darrer any que es porte a terme (m'agradaria equivocar-me).
Crec que en aquesta desició que  han pres sobretot aquelles persones que tiren endavant ( Rosana sobretot, però també Natalia, Paula,Edu,...) han influit moltes coses: probablement, el cansament de varios anys, el veure que com he dit abans, un grup de xiquetes ja no tenien ganes de ballar, les condicions en que en moltes ocasions han d'assajar, l'haver de preocupar-se elles mateixa en moltes ocasions de buscar-se la vida per a tindre-ho tot controlat el mateix dia de la presentació, el poc que es compta amb elles per a quedar d'acord si es posa tal dia o tal altre, si és a tal hora o a tal altra, els pocs detalls que s'arriben a tindre en ocasions cap a les "coreògrafes",etc, etc,etc.Considere que tots: pares, ajuntament, festers,... en tenim part de culpa de que s'haja arribat a este punt
Pense que com sol passar en moltes ocasions, ens n'adonarem compte de la feina que portaven a terme quan ja siga massa tard.
Gràcies a Rosana, Natalia, Raquel, Paula, Edu, Pau, Javi, Sergio, Gema, Marta, Lluvia,  Joanna, Rebeca, Maria, Carlos, Jessi

PLAY BACKS.2010. 1/2 from alcoleja.org on Vimeo.


PLAY BACKS 2010- 2/2 from alcoleja.org on Vimeo.