dimarts, 5 d’abril del 2011

RALLY DE LA VILA. EL DIA DESPRÉS

Com tots els anys el rally de la Vila ha passat per les carreteres d'Alcoleja. Supose que els aficcionats s'ho hauran passat d'allò més be. Però com sempre, ni ha gent més civilitzada i d'altres que no ho són tant. Com podeu vore el que ens queda en el terme és una muntonada de bosses de brossa. Això si, ben nigadetes. Es pensaran que algú passará després a arreplegar-la. A més a més esta gent no respecta els sembrats. Ho xafen tot com si res. En esta ocasió han fet malbé una part dels sembrats del Maquete. La llàstima és no poder reclamar a ningú el mal que fan alguns "aficcionats".

5 comentaris:

ANTONIO , Mar Menor ha dit...

Ignasi, son maravillosas esas fotos que has tomado, esos coches derrapando y tomando esas difíciles e imposibles curvas, esos en mi tierra se les llama "guarros de cojones" y no tienen ni educación, ni son cívicos, es una pena que todavía se vea gente así, un saludo para todos.

Rafa Mollà ha dit...

Interessant punt de vista el que has posat del Rally.
Solució cívica?.La veritat és que tant tu com jo que estem clavats en açò de l'educació sabem que anem cap enrere. La part cívica s'està perdent, tot i que a l'escola s'està treballant molt. Però quan vas per ahí, com és en aquest cas, com als carrers , com als patis dels instis, et dones compte que no s'estan aconseguint bons resultats. Hem de continuar educant des de l'escola, però a casa també.
Mentre no arribem a resultats efectius basats en l'educació, crec que s'hauria de treballar també l'opció "pecuniària". M'explique, als organitzadors s'els hauria de "tocar l'ala" en el sentit de realitzar ells la pròpia neteja, incloent-ho en la part de les despeses generals de l'activitat, de la mateixa manera que en acabar la cursa arrepleguen les cintes que posen. Sempre en quedarien per retirar de bosses, però segur que no tantes.
Bueno, i a vore si algú penja algun video, que jo no vaig poder baixar per "culpa" de la Magdalena.

Quique ha dit...

Està tot ple de fem des de el dia del rally, crec que els ajuntaments del recurregut deurien demanar responsabilitats als organitzadors. També la gent igual que genera el fem podrien agafar-lo i no deixar-lo pel camp.

ANTONIO , Mar Menor ha dit...

Rafa, la educación se empieza en el colegio y se continua en casa, vuestro cometido es primordial,y en manos de los padres está en seguir cada día en casab vuestra labor y ahora aún más dificil lo teneis frente, a la intolerancia de "algunos" padres. y es una pena en multitud de ocasiones la poca colaboración de los padres... es un tema muy largo de debatir y algun día espero podamos hacero aquí. Un saludo.

ANTONIO , Mar Menor ha dit...

Rafa, la educación se empieza en el colegio y se continua en casa, ese cometido es básico y primordial y en manos de los padres está en seguir cada día en casa, vuestra labor y ahora aún más dificil está frente, a la intolerancia de "algunos" padres. Y es una pena en multitud de ocasiones la poca colaboración de los padres... es un tema muy largo a debatir y algún día espero podamos hacero aquí. Un saludo.