dijous, 15 d’agost del 2013

CODI QR DE L'AURORA

Ja podem cantar l'Aurora amb el mòbil en mà.
He escanejat el Cant de l'Aurora, l'he penjat en format pdf i li he adjudicat un Codi QR.
1. Per a poder llegir els codis QR hem de tindre instal·lat al mòbil alguna aplicació que siga capaç de llegir-los. N'hi ha moltes; a continuació vos deixe algunes de les més conegudes: QR Droid (jo la gaste i va de cine) QuickMark Barcode (també la tinc, però gaste més l'anterior), Scan, QR Reader, etc.
2. Una vegada instal·lat el programa, simplement l'has de posar en marxa i escanejar el codi,  automàticament traurà la informació (en aquest cas serà l'enllaç a l'arxiu en pdf). A continuació descarregarà l'arxiu en pdf i quan s'haja descarregat s'obrirà el pdf en el programa que tingues predeterminat al cas.
A partir d'eixe moment ja només et quedarà cantar l'Aurora, i això si intenta no desentonar ja que si ho fas, les mirades acusadores poden ............. ( és conya,  o no?).
En fi, vos deixe a continuació el codi, i espere que el feu servir, tot i que per a molts de nosaltres, com el paper en mà no hi ha res! (ara que no ens lligen les noves generacions que no saben viure sense el mòbil)

També vos deixe directament l'enllaç per si no vos aclariu amb els codis:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/13425038/Aurora_cb.pdf
I per si voleu continuar després de l'Aurora  cantant amb les típiques serenates alcolejanes; Leandre vos ho agrairà. També vos deixe el codi per a poder cantar-les