divendres, 21 de juny del 2019

DON EDUARDO, GRÀCIES PER TOT!

Com ja sabreu, hui han enterrat al mestre "Don Eduardo". 
I com ja hem dit en moltes ocasions, Eduardo amb la seua gran tasca a l'escola, va marcar un abans i un desprès en l'educació i en la vida, de molts dels que com jo vam tindre la sort de tindre'l de mestre. 
Són molts els records que van venint-me al cap en estos moments, i es fa difícil no caure en una tristesa profunda. Quants dies passats en eixa escola, quants dies veient com el Mestre s'esforçava en poder arribar a tots, des de Preescolar fins a huité de Bàsica!. 
Una feina bestial, vista ara des del punt de vista d'una persona  que impartix 3-4 matèries diferents!. Ell treballava amb un món d'assignatures, de cursos, de diferents nivells de l'alumnat, .... Per això no mai acabavem ni a les 12 ni a les 5 ; sempre es feien la una del migdia o les sis de la vesprada. Sempre animant als pares per a que els fills estudiaren...
En definitiva, una feina imborrable la que va fer per la gent del poble.

I acabe dient, que el poble d'Alcoleja, amb l'Ajuntament al capdavant, també va saber estar a l'altura del personatge amb el gran homenatge que se li va fer, i posant-li nom a la plaça, perdurant d'eixa forma en el temps "el Mestre don Eduardo"
Crec que per acabar amb aquest post, i per a tindre'l present en aquestos moments, us deixe els enllaços als posts que en el seu moment li vam dedicar.

Moltíssimes gràcies per tot, Eduardo!