dissabte, 24 de febrer del 2007

Ja està fet

Hui hem anat només 5 desocupats dissabters a fer la neteja del camí a la Font del Retor. Esperàvem ser-ne uns quants més, però donat que hi havia que treballar, es compren l'actitud del personal. Rafa molt parlar,però a l'hora de la feïna s'ha tret una excusa i ha vingut quan ja estavem en les cerveses.
Ací vos deixem amb unes quantes fotos per a veure si vos animeu en una altra ocasió

Diners per a la comarca

Sembla que la Diputació va a invertir uns quants euros en la nostra comarca , i Alcoleja està dintre dels 14 pobles que tindran subvencions per portar a terme els projectes presentats per cadascun d'aquests pobles.
Com veieu, venen les eleccions i per tant.............. Menys mal que cada quatre anys n'hi ha eleccions.
A veure si ens enterem de quins són els projectes presentats pel poble.

divendres, 23 de febrer del 2007

Canvi de cara

Què em dieu?. Veieu més apropiada aquesta plantilla, o tornem a l'anterior?. Sembla que aquesta és un poc menys "acadèmica", i potser li pega més al nostre blog. Opineu a veure que vos pareix. Si no vos agrada i voleu que en posem una altra o que tornem a l'anterior, ho podem fer.

Senderisme

http://www.femecv.com/CAS/indexCAS.htm. Juan F. Mariñó m'ha parlat de temes que no tinc massa clar, com potser, homologació, senyalització, subvencions, i pareix ser que en aquesta adreça tenim coses d'interés.

dijous, 22 de febrer del 2007

Baixem el dissabte

Bé, el dissabte baixarem de Castelló després del partit de futbol del meu fill, i supose que arribarem sobre les 3. (espere que ja haureu acabat eixa feina que aneu a fer,jeje).
Si voleu que per la vesprada mirem alguna cosa que no teniu clar encara sobre el blog, podríem aprofitar per a si ho se, ajudar-vos. Per a poder fer això hauríem de demanar la clau de l'ajuntament. En fi, ja fareu si voleu algun comentari, i ja decidirem
Rafa

dilluns, 19 de febrer del 2007

Caminar amb Juan Francisco Mariño

Quina casualitat, avui a la meua feina ens ha visitat aquest senyor(Juan Fco Mariño) , tècnic medi ambiental, forestal i moltes coses més, http://www.prames.com/caminar, i http://www.andarines.com, jo m'he adreçat a ell i li he comentat el que estavem fent i ens ha animat, però la meua sorpresa ha sigut quan li he comentat la reunió amb Jeroni.