dijous, 20 de setembre del 2007

Limpieza Camino Antiguo de Aitana

Limpieza camino Aitana


El pasado Sábado le dimos otro empujón al Camino Viejo de subida a Aitana. Estuvimos por encima de la “Caseta de Severino”. En esta parte ya había un tramo que se había limpiado anteriormente, y lo que hicimos fue continuarlo hacia arriba. Al haber llovido el día anterior la mañana no era muy calurosa. Buena para coger la azada, el podón y las sierras de mano. Aún así sudamos lo nuestro.
Como en ocasiones anteriores, a medida que íbamos desbrozando el camino aparecía el trazado original delante de nosotros. Sólo en una ocasión dudamos a la hora de decidir por donde debía discurrir la senda pero al final no quedó casi ninguna duda.
En la parte más alta, donde la senda antes estuvo marcada con piedras en uno de los lados, la volvimos a marcar colocando las piedras que faltaban.
Ahora mismo, tal y como está de avanzada la limpieza del camino, llegar hasta la Font del Grifo es un paseo agradable y nada difícil a la hora de guiarse por él.
Para una próxima ocasión hemos dejado los últimos 60 u 80 metros que son los que llegan precisamente hasta la misma Font del Grifo en su unión con la Pista de Aitana.

dimecres, 19 de setembre del 2007

Classes de gimnàstica al poble.

Aquesta setmana, i fins que comence més o menys la temporada de les olives, dimarts i dijous d'onze i quart a dotze i quart va una professora d'educació física i manté en forma a unes dotze o tretze dones i a un home.
En aquesta ocasió no està subvencionada l'activitat, i són les mateixes interessades qui la paguen. Sembla ser que ja estan realitzades les gestions oportunes per a que al proper any puguen també realitzar esta activitat però de manera subvencionada.
Tots les persones estan molt contentes amb la professora perquè els té preparats sempre una sèrie d'exercicis que estan molt adequats a la seua edat i condició física.
Pense que activitats com aquesta van molt bé per diversos motius, com pot ser el fet d'eixir de la monotonia que comporta la rutina del dia a dia en el poble, també perquè serveix per a xerrar i comentar coses entre tots, i per últim perquè els servix per a "desengarrotar" eixa màquina que és el cos, que amb els anys va fent-se més dificil de moure.

dilluns, 17 de setembre del 2007

JORNADA DE NETEJA

Dissabte passat li vam pegar un bon "meneo" al camí d'Aitana. Ens falta un no res per acabar-lo.
Aprofitant les ganes que tenim ara, que no fa massa calor ni massa fred, farem el pròxim dissabte una nova jornada. Jo crec que podrem acabar-lo. Animeu-vos, digeu-li-ho als vostres amics. Ens trobarem DISSABTE 22 DE SETEMBRE A LES 9 DEL MATÍ a la plaça del poble.
Porteu qualsevol ferramenta, guants i un bon esmorzar.
Vos esperem.