dimecres, 31 d’octubre del 2007

XX el carreró, per fi.

Encara que un poc tard, volia penjar les fotos que tinc de l'excursió que aquest estiu vam fer al Carreró i afegir alguns comentaris. Fins fa poc temps ni havia sentit parlar d'ell, així que teniem curiositat per veure-ho. Es va presentar l'ocasió quan José Ignacio ens va veure i ja vam quedar tots per anar-hi.
Des del poble anàrem per la carretereta de la piscina fins l'assagador (crec), que puja cap a la pista que ve del Molí al port de Xarquera. Seguírem pràcticament les línies de llum que van al Relleuero.
Arribàrem a la pista i al moment ja ens vam desviar cap amunt a buscar les penyes. No hi havia camí conegut però era fàcil pujar a través dels bancals erms. I en poc de temps, quan ja estavem baix les mateixes penyes, Ignaci va dir:
-Ahí està el carreró.
Xiquets!, espectacular. No sé si s'aprècia en les fotos, però no us contaré més. Val la pena anar i vore-ho.
Fins ací la part bonica i fàcil, perquè, en passar-lo, vam eixir al barranc del Molí, vam veure el pas de la rabosa i vam baixar com les cabres (la veritat és que pitjor que elles, per suposat) runar avall fins el fons del barranc. I barranc avall eixirem a la bassa de la font del Molí.
Genial, inoblidable. Ara, el meu germà i Josep pense que foren els que més es divertiren, penyes amunt i avall.



carreró 1

dimarts, 30 d’octubre del 2007

Millor organització

Són pocs els que han participat en l'enquesta que vaig penjar, però sembla que pels resultats, si que considerem que està millor organitzada en el sentit que aquells temes monogràfics que anem fent es poden seguir millor amb els enllaços que tenim, i amb les wikis que he anat creant, van podent-se posar i agrupar els diferents continguts.
Del que si que voldria parlar, és dels pocs comentaris que hem posat en Alcoleja opina, considere que a la vista de les poques coses que hem posat, és perquè considerem que el poble està bé com el tenim, no hi ha possibles línies de millora, que l'Ajuntament està fent-ho de cine,etc...
Doncs Ok!
Vinga, a veure si s'animem i anem posant algun que altre comentari.

Un pensament, una informació


L'altre dissabte, com ja sabeu, vam estar netejant el camí antic d'Aitana i uns dels nostres pensaments era "on collons estan els esclata-sangs"?, perquè bolets de tots tipus en vam veure molts, però curiosament cap esclata-sang. Veritat és que no era día de buscar-ne, nosaltres anàvem a fer feina, però els quatre que estavem ens féiem la mateixa pregunta, "on estàn els esclata-sang"? buscant en internet, vaig encontrar un llibre editat a Catalunya EL SECRET MES BEN GUARDAT: ELS MILLORS BOSCOS I RACONS PER TROBAR BOLETS A CATALUNYA de ESTEVEZ , MARC y HOSS, ROBERT.
Supose que a molts de nosaltres ens agradaria tenir un llibre que ens informe dels llocs on es poden buscar esclata-sang al Comtat.