dissabte, 12 de juny del 2010

Xarxes socials. Millorant la connexió

No m'acabava d'agradar com havia quedat l'enllaç a Facebook  i Twitter perquè no permetia compartir en eixes xarxes socials aquells posts que en un moment donat t'agradaria penjar en el teu mur.

He estat fent proves per a posar un codi en la plantilla del bloc que permertera incrustar-se directament en cada post, de manera que només picant en el logo de la xarxa, ja directament t'enviara a la xarxa. Però aquesta solució tenia un problema i era que ralentia molt el Bloc, fent que la càrrega de la web fos molt pesada.
Ara podeu veure que he deixat davall del contador l'enllaç a Facebook i Twitter de manera que si piqueu directament sobre un d'ells, vos portaria a la xarxa el  post més recent.
Per a que això no passe, i es puga enllaçar-compartir, aquell post que t'interesse, el que s'ha de fer és el que he deixat telegrafiat al títol:Compartix. Pica sobre Títol del post i sobre la Xarxa Social
1. Picar sobre el títol del post que t'interessa compartir
2. Picar sobre Facebook o Twitter, i ja d'eixa forma, ja et porta a la xarxa en qüestió, t'identifiques, i quedarà penjada una breu introducció al post. Deixa manera si algú et llig en la xarxa, i vol assabentar-se completament sobre el tema del post, en picar sobre ell, serà redirigit cap ací.
Del que si que no he pogut fer el mateix, ha sigut sobre Tuenti, els resposables de la xarxa no estan per la labor, i no treuen "gadgets" per poder-ho fer. De totes maneres si algú de vosaltres en troba algú "boto" d'aquestes característiques, que m'ho diga i el posaria.

POLIESPORTIU:Deteriorament II

He posat este títol al post perquè ja vaig posar en aquest altre altre post al desembre de 2008, el mateix nom però amb en número I. I és que en el cas del frontó, no s'ha fet res per a tapar el forat que es va crear, i supose que l'aigua que es filtra des de la part alta de la paret, més l'aigua que va colpejant sobre el forat en formació, va fent el forat cada vegada més gran.
Recordar que Quico, em va comentar que en acabar unes obres que s'estaven fent per aquell entonces, anirien i ho arreglarien. Si seguiu la línia de fotos que he deixat podeu observar l'evolució que va tenint eixe forat. Quan més es tardarà en solucionar el problema, més costarà.
I a més, espere que no s'arribe a la situació que vam viure l'any passat amb les porteries trencades que hi havia.  Amb bon criteri, l'Ajuntament les va retirar perquè estaven perilloses, però els xiquets van estar tot l'estiu sense porteries, només en la setmana anterior a festes, van portar les de la Base.
Espere com dic, que no s'arribe a posar un "lletrero" al frontó indicant que "per a evitar que li caiga a algú una pedra, i tingam un problema, es prohibix jugar fins que estiga arreglat"

Ja sabem que tan important com fer coses noves, és realitzar un bon manteniment del que ja tenim; i dic tot açò, des del convenciment de que la Corporació fan tot el possible pera millorar el poble.

Neteja de la Piscina

També vaig vore la setmana passada que la neteja de la piscina enguany està més avançada que altres anys. M'alegre molt, i enhorabona a l'Ajuntament.

PARKING CEMENTERI. Resultat final

La veritat és que ha quedat molt bé l'obra del "Parking" del cementeri, molt asseat, i amb espai per aparcar.
Deixe amb la presentació, el conjunt de fotos que vaig prendre des que estaven d'obres este hivern, fins la que vaig prendre lasetmana passada

dimarts, 8 de juny del 2010

PUERTAS AL CAMPO

Hay quien se empeña en ponerle puertas al campo. No en el sentido literal de la frase, pero sí de forma algo parecida. Y es que hay quien quiere que el hecho de caminar por el campo, por las pistas y por los senderos sea lo más cómodo posible. Y como eso del “dicho” de que “sarna con gusto no pica”... pues manos a la obra. Y eso fue lo que hizo el “artesano” que tenemos en la Asociación Amics per Alcoleja”. Cogió unos tablones, unos redondos de acero de ferralla de construcción, una maza y se fabricó en varios ratos y en días diferentes unos escalones que no tienen nada que envidiar a la Escalinata de la Plaza de España, de Roma.

Este año, en la subida a Aitana, a su paso por Riola, no tendremos necesidad de trepar como en otros años. En la última foto se puede ver la incomodidad que representaba el paso por esta zona.

Mi agradecimiento a J. Miguel.




ENLLAÇOS A XARXES SOCIALS

Com podeu veure, al lateral he posat enllaços directes a xarxes socials, Facebook , Tuenti. i Twitter Si piqueu sobre els logos, vos enviaran directament a les webs corresponents, i si prèviament ja teniu oberta la sessió, vos enviarà directament a al vostra adreça. Espere que vos agrade.

Sense Subvenció del Patronat d'esports

En notícia publicada per laverdad.es, es pot llegir que només la ciutat d'Alacant, i Alcoleja no han tingut subvencions del Patronat d'esports; i si en canvi 112 municipis de la província. Podeu llegir la notícia i ja direu. Supose que ja ens assabentarem del motiu pel qual no hem tingut accés a la dita subvenció