dissabte, 12 de gener del 2008

ANIVERSARI: JA TENIM UN ANY


Tal i com escrivia en l'anterior post, ja fa un any que estem en la xarxa.
Si, estem d'enhorabona, hem cumplit un any. És encara molt jove la "criatura", però pense que anirà a més la cosa. No tinc la capacitat d'endevinació que va tindre Einstein amb el seu control sobre de l'energia, espai i el temps, però vist com hem anat caminant durant aquest primer any, considere que podem tindre un bon recorregut.
Recordeu que va sorgir la idea de fer una espècie de pàgina web, amb la finalitat de tal i com diu l'encapçalament del Blog per a que tots aquells i aquelles que tenim en comú el poble d'Alcoleja puguerem contar tot allò que ens vinguera de gust i d'aquesta manera estiguérem on estiguérem, ens sentàrem davant de l'ordinador i ens sentírem com si en eixe mateix moment fórem al poble.
És veritat que a tots ens costa escriure, uns perquè no tenim temps, altres perquè ens fa vergonya escriure en un lloc on ens poden llegir bastantes persones, d'altres perquè ens "frena açò de les noves tecnologies", altres perquè considerem que a partir del que escrivim la resta de persones ens poden "despullar" les nostres idees polítiques, existencials, mancances literàries, etc.
Però què ha anat passant al llarg d'aquest any?. Poquet a poquet ha anat apuntant-se més gent, uns lligen només, altres escriuen alguna coseta, altres un poquet més, però poc a poc va augmentant la gent que va llegint i participant. Actualment ja tenim participant activament des d'un xaval que té uns 16 anys (Eduard) fins a Antonio Puyol que en té 70.
El fet que al llibret de festes del poble férem un escrit donant-nos a conèixer va ser molt important; si piqueu sobre la felicitació d' Einstein per a veure tot l'album de fotos, voreu com en la foto de l'evolució al llarg de l'any, a partir de setembre l'increment d'entrades al Blog va ser molt gran. Al llarg de tot l'any s'han superat les 9000 visites (si ja sé que meues poden ser 2000) encara que moltes d'elles tots sabem que poden ser per casualitat, d'entrar i no estar ni un segon, però en fi.
Les dades més reals (comencen a partir de l'1 d'abril) que també us he deixat a l'album mostren que han arribat a entrar gent de 30 països diferents, encara que si ho mirem un poc en profunditat i donem un marge de temps dedurada al Blog de almenys 1 minut, la cosa es redueix a 6 països (Espanya, França, Holanda, Alemanya Portugal i atenció, Hong Kong).
En fi, deixant al marge l'estadística, si que diré, que al llarg d'aquest any m'ha quedat una gratificació personal, i que crec que també tenen tots els que estan participant i és el fet que hem obert una finestra al poble a través de la qual podem assomar-nos, escoltar, veure, parlar i comentar com si estiguerem a casa
Animeu-se i participeu. Quants més siguem, més coses tindrem per a contar-nos
PRIMER ANIVERSARI

Cap d'any 2007

Bé, ja fa bastant de temps en que no he escrit res, i crec que ja era hora de que vos passara algunes fotos que vaig fer la nit de cap d'any. Sembla l'altre dia quan vai escriure el post de l'any passat, però si, si que n'ha passat un any sencer.
Com va anar la festa?. Doncs de categoria.
Recordareu que l'any passat ja van obrir el Patronat per a poder anar a sopar i a ballar. Enguany encara va estar millor: Edu, Rossana, Paula, Natàlia i uns quants més amics i amigues van treballar de valent per a que hi haguera música, una bona decoració per a la festa, i van posar també una barra on es podia demanar beguda per aixina poder arreplegar diners per a la festa dels fadrins i fadrines.
Va anar a sopar més gent que l'any anterior, i també puc dir que al poble en general també hi havia més gent que mai, la casa rural estava plena, Dani va portar una bona colla també, i en fi molta gent.
Després de sopar i quan ja faltava poc per a les campanades, poc a poc la gent va anar juntant-se
en la plaça per a tancar un any i obrir-ne un de nou. Al cava li va faltar temps per a eixir de l'ampolla, i en un tres i no res, estàvem allí uns mullats, els altres donant-se l'enhorabona, i els més jovens fent bullir els mòbils enviant missatges . Després vam tornar a pujar al Patronat, i alguns atrevits es van quedar fins a "les tantes" com díem per ací.

Cap d'any 2007