dissabte, 16 de maig del 2015

PROGRAMA ELECTORAL MUNICIPAL DEL PP

Ja m'ha arribat el Programa Electoral Municipal del PP, i de la mateixa forma que vaig fer amb el del PSOE, vos deixe l'enllaç per a que el pugau valorar . Enllaç Programa


Vull fer un comentari perquè el candidat José Luis m'ha demanat que vos comente que havien demanat a la Junta Electoral el local del Patronat per a fer huí dissabte la presentació (com podeu veure en la captura que deixe  en el següent enllaç).
A hores d'ara per prudència, pensant que ja que l'acte del PSOE previst per a les 18:30 pot allargar-se (evitar la situació molesta de coincidir els que assistixen a l'acte que acaba  amb els que van a entrar al següent), han acordat suspendre l'acte. De otes maneres, estigueu al cas per si de cas tornen a canviar de parer, i el canvien per a una altra hora. A mi Jose Luis m'ha demanat un consell ,i jo li he contestat dient-li que jo el posaria a les 8:30 o les 9:00 . Considere que si es retira perd una bona oportunitat de presentar als alcolejans la seua proposta. 
Qué bonic haguera sigut que com vaig proposar jo, ens haguerem posat a debatre tots junts les propostes d'uns i altres, i no fer aquests actes als quals solen anar (I DIC EN GENERAL, QUE NO ES MOLESTE NNGÚ) els incondicionals de cada partit . Ja voerm si aprenem i en les pròximes podem fer-ho

Per acabar, vos deixe el formulari per a que valoreu els diferents punts que presenten, de la mateixa forma que vam fer amb el PSOE  
Enllaç al Formulari Programa del PP per si ho voleu fer-ho de manera més cómoda. Quan acabeu li doneu a Enviar i ja està. Voreu que una vegada enviat també vos eixirà un enllaç públic on podreu veure com van les valoracions. De totes formes, també vos deixe aquestEnllaç2 però en el que no es veu d'una forma tan gràfica.
Enllaç als resultats 

divendres, 15 de maig del 2015

VALORACIÓ PROGRAMA MUNICIPAL DEL PSOE.

Vos deixe a continuació dues opcions per si voleu valorar els punts que ha presentat el PSOE en el seu Programa Electoral (Recordeu que el programa sencer està al post anterior). Ho podeu fer votant a sobre del Formulari incrustat que he deixat a continuació (en el que haureu d'anar movent la barra lateral per a poder veure tots els punts, i això fa que siga un poquet més engorrós), o picant en aquest Enllaç Formulari, que vos portarà al mateix Formulari però en gran. Quan acabeu li doneu a Enviar i ja està. Voreu que una vegada enviat també vos eixirà un enllaç públic on podreu veure com van les valoracions. De totes formes, també vos deixe aquest Enllaç2 però en el que no es veu d'una forma tan gràfica.
Podeu votar tots aquells que d'alguna manera esteu relacionats amb el nostre poble, pugau o no votar en realitat el proper dia 24.  Està clar que tot açò no té cap valor, però si que pot servir per a que els Candidats valoren  el grau d'acceptació que estan tenint les seues propostes. No caldria dir que depén de tots nosaltres que no fem "trampetes" entrant a valorar sense coherència (ni a favor ni en contra), o omplir el formulari 30 vegades. Ja tenim tots suficient seny com per a comportar-nos correctament

Aprofite també per a fer-vos veure que al lateral he deixat també dues enquestes sobre la intenció de vot tant per a les Municipals* com per a les Autonòmiques**.

* Voreu que a les Municipals es presenta també el partit COMPROMÍS PER ALCOLEJA mitjançant 1. JUAN ANTONIO CERDÀ PARREÑO ,així consta almenys al següent enllaç Pag 4
** He posat tots els partits polítics que es presenten per Alacant, si no ho fan , no els he posat per a no ocupar molt més l'espai



PSOE. PRESENTACIÓ I PROGRAMA

Ací vos deixe  l'enllaç al cartell de la Presentació del Projecte del PSOE. Serà el dissabte 16 a les 18:30 al Patronat

El Programa que porten vos el deixe en aquest segon enllaç

He fet aquest post a correcuita amb la finalitat que tots aquells i aquelles que vulgau assistir, estigueu assabentats, de l'hora del la presentació així de les propostes que aporten i així pugau fer preguntes. Jo no ho he mirat. Demà si puc ho llegiré i si cal, ja vorem si faig un altre post

En tan prompte com m'arriben notícies del PP, també vos les faré arribar


dijous, 14 de maig del 2015

Del Caixer a la Tele

Si, gràcies a la retirada del Caixer hem eixit huí a l'Informatiu de la Comunitat Valenciana de TVE1.
En el reportatge podreu veure com l'alcalde i unes quantes persones més han explicat la situació en la que ens trobem.
Encara no hi ha res clar, però la "cosa" s'està movent.
Com diu la dita popular "QUI NO PLORA NO MAMA", i si no ixes als mitjans de comunicació a fer soroll no existeixes. 
La "BONA" publicitat que està adquirint el BANC DE SABADELL via tots els mitjans de comunicació, crec que està fent-los repensar la postura que havia pres, i la forma tan rastrera de retirar-lo sense avisar amb temps, sense atendre a les diferents opcions que des del Consistori els havia anat proposant.
Supose que ara el Banc, en el cas  de tornar-se enrere, i tornar-lo a posar, aconseguirà una rebaixa en el manteniment (cosa que ja se li va oferir, facilitant-li l'Ajuntament, pagar les costes de llum, etc)
No vos sona aquesta postura a eixa en la que et diuen que van a tirar-te del treball, sense indemnització, etc, etc, i al final , resulta que no et tiren, però et rebaixen el sou un 20%, passes a treballar més hores, tens menys vacances,... però això si, estàs content perquè no t'han fet fora. Possiblement no tindrem altra opció més que posar-los-ho tot en safata de "plata"per a que no ens ofeguen.
Però ai com algun altre banc ens proposara el mateix que el Sabadell.... Si no fora perquè la majoria són persones majors que el que si que no volen són maldecaps de canviar de bancs, a aquestos es mereixeria que els diguerem "AHÍ VOS QUEDEU"
Un 10 a Quico per com ha tocat en qüestió d'hores totes les tecles possibles per  a que tots sapigueren el mal comportament del B. Sabadell   #AlcolejaNoAlBancSabadell
Continuarem informant

dimecres, 13 de maig del 2015

FORA BANC SABADELL!

De bon matí, sense haver posat cap cartell avisant que anaven a retirar el caixer per a que la gent puguera treure diners abans, el Caixer Automàtic ha sigut retirat. 
Quina forma més cutre d'actuar. Ja veieu com ha quedat per ara la cosa.
Alcoleja ja no és rendible per al Banc de Sabadell, ni tenint les nòmines, ni les pensions, dipòsits a termini fix... Podem tindre un Dipòsit en el Sabadell, i donar-nos un 0,5%. Podem demanar un crèdit al Sabadell i demanar-nos entre un 7 i un 10%, però continuem sense ser rendibles.
Ja veieu com se les gasten els Banquers (la pela és la pela)
Però no pergam de vista com hem arribat ací. Torne a dir-ho; per la incompetència dels nostres governants,  que presumptament van utilitzar la CAM com a "cortijo", per a fer els que es donava en gana, i com dic sempre presumptament per acabar amb ella. En el cas que ens ocupa, tots tenim clar quin partit tenia i té el poder , i per tant qui tallava el bacallà a l'hora de posar als màxims responsables i tal i tal. També és veritat que hi havia als òrgans de direcció representants d'altres partits, sindicats, etc, etc, però si repartim responsabilitats, el partit que manava i continua manant és el que tenia la màxima responsabilitat i el que va posar al capdavant a uns ineptes incompetents,... i em mossegue la llengua Podeu veure als següents enllaços si tinc raó o no Enllaç1  Enllaç2

Doncs, ací podem aplicar la frase feta en castellà “Aquellos polvos traen estos lodos”. 
Aixina hem parat, pagant un camuflat "rescate nacional-bancari" i desapareixent les caixes amb obres socials, on tot s'ha de dir, sense estirar-se massa, enas aportaven serveis a la societat.

Es difícil que el Banc de Sabadell tire marxa enrere, crec que si ho fa serà per motius polítics (ESTEM EN ELECCIONS) i potser voldran posar-se alguna medalla. Però com he dit abans ja sabem que en cas de solucionar-nos el problema, de gràcies almenys per la meua part, ni un cèntim*.

*A Quico si, gràcies per tot el que estàs fent  enviant cartes a tot arreu, mitjans de comunicació a polítics, etc. (de la resta de polítics del poble, no sé si s'estan movent o no,) , però per a la resta de "politiquengos" que pululen per les "altes esferes", rien de rien....

** Ah, se m'oblidava, no vos esteu mullant gens tots els que llegiu el bloc, pràcticament ningú ompli el formulari que vaig posar.  Aquestos "banquers" ho veuen tot, i si veuen que ens dóna igual, que contiunarem cobrant nòmines pel mateix banc, que no retirem els dipòsits, que no fem pressió ,etc, pensaran... ABANS DEVÍEM  D'HAVER RETIRAT EL CAIXER, MÉS BENEFICIS A LA SACA! 


#AlcolejaNoAlBancSabadell


dilluns, 11 de maig del 2015

Caixer autòmatic fora!


El que ja vaig apuntar com un interrogant al post Lleven el caixer del poble?  sembla que està a punt de complir-se : Aquesta setmana es portarà a terme l desintal·lació i retirada del caixer automàtic si no canvien molt les coses. Ja no interessem al Banc, ja es va fer amb la CAM  per un preu pírric . Els resultats econòmics que en la pròpia Web del Banc anuncia són espectaculars com podeu veure picant ací o en aquest altre (per si el lleven)
Recordem que el Sabadell va comprar l'antiga CAM a un preu molt car: 1 euro , però fixeu-se que prompte va començar a rentabilitzar-ho
Crec que si no ens mouem tots, la batalla està perduda, i probablement, mobilitzant-se i tot, també, però hem de fer soroll, que s'assabente quanta més gent millor, de com actuen aquestos "banquers".
Recordareu que l'alcalde Quico, ja va enviar una carta als responsables del Banc, vos torne a fer aquest enllaç a la carta,
Hui Quico, s'assabentat, per cert, d'una manera prou deplorable que com he dit al principi, al llarg d'aquesta setmana retiraran el caixer.
Amb una gran celeritat, ha enviat al responsable de zona del Banc la següent carta , s'ha posat en contacte amb la premsa escrita (demà eixirà publicada), i ha entrat en directe a l'Informatiu de migdia de Radio Alcoi.
Podeu escoltar-lo picant sobre la imatge que hi ha a continuació, i desplaçant la barra fins el temps 3:40.

 A més a més intentarà veure si a través del seu partit, es poden crear pressions polítiques (recordar que el problema que va tindre la CAM i que ha derivat en tot açò, en definitva va ser per la incompetència dels responsables de la propia CAM posats a dit pels partits polítics majoritàriament)
Ara que ja sabem com està el tema, alguna cosa haurem de fer tots nosaltres, els que sóm "de a peu" , i els que es presenten per l'altre partit politic, no?  Estem en temps d'eleccions, i els partits poden pressionar més , no?.
 Deixe a sota, un formulari on podrem anar deixant les nostres postures. Per suposat que no heu de posar el nom, però deixaré aquest enllaç per a que pugau veure com pensa la gent

FESTA DE BENIAFÉ 2015

 Com tots els anys, el segon diumenge de maig van tindre lloc la Festa a la Mare de Déu de Beniafé.
El poble es va omplir de gent que va vindre a dedicar-li unes hores a la Maredeueta i com sempre en romeria vam anar a Beniafé, es  va realitzar la Santa Missa, i per acabar un matí de molta calor, vam acabar fent-se una cervesa al Baret del Festers
Desgraciadament, cada any que passa deixem de veure a persones que ja no estan entre nosaltres, però per contra, afortunadament, també es veu com les noves generacions també van venint, i això fa pensar que  no es perdrà mai aquesta festa
Ací vos deixe unes quantes fotos i un video