dissabte, 1 d’octubre del 2011

ACTES VARIATS FESTES 2011. Festa 9 Octubre

Bé, i a falta en tot cas, de pujar un resum més ampli de l'actuació de la Coral, ací vos deixe un video amb alguns actes diversos que vaig gravar. Pense que en conjunt, i tenint en compte els temps que correm, les festes d'enguany van estar molt bé. Esperem que les del proper any també siguen iguals o millor.


Ja hem vist que n'hi ha festers, amb moltes ganes de treballar, i sembla ser que per al proper cap de setmana ja tenen en marxa moltes activitats. Ací vos deixe el que tenen penjat al Facebook:
Dissabte: 8 d'octubre:
- A les 11:00h Campionat de dominó, cotos i escacs amb premis y medalles. 1€ per participant
- Taller de pintura i jocs de taula per als xiquets amb premi per asistència.
- A les 19:00h concert a càrrec de la "societat musical cultural d'Alcoleja".
- A les 00:00h discomòbil amenizada pel Dj Pietro Beretta al Patronat. Preus anticrisi, cubates a 3€ i xupito de caçalla a 1€.
Es rifarà un cuixot.
Diumenge: 9 d'octubre: Dia de concur de paelles 
- A les 11:00h Partida pilota, jovens vs veterans al carrer nou
- A les - 14:00h arreplegada de paelles amb dolçaina i tabal per al concurs En estar al carrer nou es procedirà a la degustació.
¡Bases del concurs!: Es pagarà 5€ per paella concursant i s'oferirà un litre de cervessa i un litre de Coca-cola Primer premi d'un Llom ibèric i una botella de Vi Segón premi botella de Café licor i un litre de Coca-cola Tercer premi un xupito de caçalla per participant.
El jurat seran els festers.

ACTES MUSICALS: CORAL I "AURORES" 2011

En aquest únic post he intentat posar les activitats que vaig gravar durant les festes (si ja sé que també en van haver més, però a tot no arribe), i que ací deixe Primerament deixe l'actuació de la Coral Alameda, que va impressionar els assistents amb un repertori molt bonic. En anar al poble, crec que podré penjar una gravació millor i més completa de l'actuació que segur que vos agradarà encara més. I en segon lloc, com tots els anys, l'aurora va estar molt present en les nostres festes, tot i que per a mi hi havia un poc menys de gent que altres anys. Però enguany vull deixar-vos també un "Rosari de l'Aurora" que també es fa a Llucena del Cid (poble de la meua dona). Com podreu vore la part musical va més pobreta perquè només l'acompanya un bombardino; no vos se dir ara mateix si és perquè enguany només hi havia un músic o és aixina la tradició. Una altra diferència respecte a la nostra és que una volta s'ha donat la volta al poble cantant, s'en torna a donar una altra, en aquesta ocasió resant-cantant el Rosari. En fi, espere que vos agrade.

divendres, 30 de setembre del 2011

Festes 2011: Disfresses

Com tots els anys, la verprà amb les disfresses i la posterior sangria i coca amb tomaca, van encetar les festes.
Molta gent disfressada i amb moltes ganes de festes

DISFRESSES 2011 from alcoleja.org on Vimeo.

ACTIVITATS ESPORTIVES ESTIU 2011

Perdoneu  per no haver penjat abans tot aquest material, però m'ha sigut impossible fer-ho abans. Ja sé que estes coses quan més properes en el temps, millor, però no he pogut.
En aquest post vaig a deixar tots els videos que he anat fent sobre les activitats esportives.
El primer és de la cloenda del "Curset de Natació", el vaig pujar amb el mòbil i per això ha quedat molt curtet.Aprofite per agrair a Jose ("el Tendre")  les bones condicions en que ha tingut durant tot l'estiu la piscina,. Chapeau!

La resta de videos són de les diferents activitats esportives i lúdiques que es van realitzar al voltant de les Festes.

Multiesports Alcoleja 2011 from alcoleja.org on Vimeo.


La participació va ser molt gran, variada i molt bona. Jo particularment em quede amb dues activitats: la partida de pilota, i el torneig de frontennis.
En la partida de pilota, perquè es van fer jugades de molt nivell, i on per a mi, Leandro es va destapar com un gran feridor. De la resta de jugadors, com sempre, espectaculars. Enhorabona i gràcies per la bona partida realitzada, i també les gràcies a la Família Manero per patrocinar-la.

Del torneig de frontennis, em quede perquè ha aparegut un gran jugador,Kike, que amb una gran potència i tècnica (juga amb la raqueta com si jugara de bragueta a pilota a mà) ens va fer pols a tots. Molt bo. Si la resta de jugadors del poble no es posen les piles, hi ha campió per a molts anys.


FRONTENNIS SENIOR 2011. Alcoleja from alcoleja.org on Vimeo.


Ah, i els juniors venen pegant !

FRONTENNIS JUNIOR 2011. ALCOLEJA from alcoleja.org on Vimeo.


Respecte a l'organització de les diferents activitats, només puc que donar les gràcies a EDU i a tots aquells/es que l'han ajudat a portar endavant totes aquestes activitats. També a Josep Maria i l'Ajuntament en general pel suport realitzat.
Un "pero" només, i ha sigut el perill que durant tot l'estiu ha hagut al poliesportiu. La cistella de basquet ha estat arrimada a un lateral, i s'han produit dos "accidents" comtra ella que afortunadament no han passat d'unes bones rascades de "xapa". Però "cuidadin, cuidadin" que no es pot abusar de la sort



dimecres, 28 de setembre del 2011

¿FONT DE GEPA?





He posat un interrogant al post perque no sé on és la Font de Gepa. Estes festes vam comprovar que s'han fet unes obres davant de la font i pareix que ha "desaparegut". Tinc entés que esta font ha sigut sempre una font de pas i per tant s'havia de deixar alguna eixida per a que puguera beure aquell que passara: persones i animals.

Hui en dia, com podeu comprovar en la foto, tota l'aigua va entubada i no podem ni puar ni beure.

La pregunta que em faig és : pot el Relleuero emportar-se tota l'aigua?
Si no té dret a agarrar-la tota, crec que les autoritats del poble haurien de fer alguna cosa per corregir esta situació.

dilluns, 26 de setembre del 2011

VII PUJADA CAMÍ VEL D'AITANA

Ací vos deixe les fotos de la darrera pujada pel Camí Vell d'Aitana. Any rere any esta activitat pareix que va consolidant-se gràcies a la participació d'alcolejans que van animant-se a conéixer el camí.
Ah! i l'enhorabona als dos jovenets que van fer tota la pujada. Són uns campions.