dissabte, 25 d’abril del 2015

I SI ENS COMPTEU EL QUE VOLEU FER ?

Com diu el títol "I SI ENS COMPTEU EL QUE VOLEU FER ?"  si eixiu guanyadors de les eleccions?.
No sé si es presenten 2-3 o més partits a les Eleccions Munuicipals, però llance esta proposta per a que qui vullga  l'accepte. 
El dissabte 9 de maig en principi baixaré al poble aprofitant que el diumenge 10 serà la festa de Beniafé, podríem aprofitar eixe dissabte per a fer una posada en comú, xerrada, miting, com li vulgau dir,... de tots els que vos presenteu a les eleccions i  presentar el projecte. Crec que podria ser interessant perquè  es podria fer per exemple al Patronat, on podria anar la gent que vulguera i fer les preguntes que consideren oportunes . També podríem grabar en video, i després penjar-ho ací de forma que la gent que no puguera anar, o que està fora del poble puguera tindre clares les diferents alternatives.
Jo deixaré a continuació un formulari i  també l'enllaç on aquells que no podeu assistir, pugau deixar ací les preguntes i jo eixe dia les faria. L'únic requisit que posaré serà que només s'acceptaran preguntes de persones que hagen posat el seu nom i correu electrònic (només sabré jo qui les ha fet). La finalitat és filtrar un poc les preguntes i evitar el que passa un poc al xat on amb pseudònims en ocasions es falta a les persones; d'aquesta forma espere que es guarden les formes.

Pense que pot ser una bona ocasió per a assabentar-nos de forma clara de què és el que proposen els futurs representants del poble; de totes formes, si no ho consideren oportú i no els sembla bé res  d'açò, aci acaba tot i no passa res, una altra volta serà. Ja direu!

divendres, 24 d’abril del 2015

Ruta Alcoleja-Camarell


Agustí Galiana, és un lector del nostre blog, i em va enviar el següent correu:

..."Vull organitzar una excursió per Alcoleja un cap de setmana abans que faça massa calor. Concretament la ruta Alcoleja-Beniafé-Camarell.

El meu interés principal és visitar Camarell, que he descobert recentment que era a principis del segle XIV una heretat propietat de Bernat de Sarrià. També que per ací passava el camí de Penàguila a Guadalest.
Vos escric perquè m'agradaria comptar amb algú que ens faça de guia.

Podem aprofitar per fer una volta pel poble.
No cal caminar molt, com a màxim arribar a un punt des d'on es veja Confrides. Ens podríem quedar a dinar."...

Em vaig posar  en contacte  amb Agustí, i li vaig dir que si ho publicava ací, igual algú estava interessat. Li vaig aconsellar que si l'excursió era el cap de setmana del 10 de maig igual venia més gent al poble ja que coincidiria amb  la Festa de Beniafé.
Per la seua resposta, efectivament, es podria realitzar eixe diumenge dia 10, i ocuparia unes 2 hores. L'altre dia possible seria el 23 de maig

Vos deixe el següent enllaç on si voleu podeu posar el nom i picar el dia en el que estarieu interessats en fer de guia. Si no voleu picar en eixa enquesta, i ho voleu fer creant un comentari, doncs ho feu ahí, i si voleu posar-vos directament en contacte amb agustí, la seua adreça és agusti.galiana@gmail.com
Més endavant posariem l'horari si la cosa va endavant.