diumenge, 9 de gener del 2011

REIS MAGS 2011.

Any rere any van arribant Ses Magestats els Reis Mags d'Orient  al nostre poble carregats de joguines i de regals en general per a tots els menuts i grans del poble.
Desgraciadament, també cada any van disminuint les cases on van deixant els regals ja que cada vegada en són menys al poble. Sort que alguns xiquets que viuen fora, venen a rebre els regals ací !.
També vull agrair  des d'ací a tots aquells i aquelles que fan possible aquest miracle : el nostre vicari Xavi  , Salva, Juan José, Celeste, Fidel i família, Enrique la Venta i família, i a tota la resta de gent que ara en aquest  moment no em ve al cap, però que també participa d'aquest esdeveniment.
He deixat a Maria Amparo (la dona de Salva ) a banda perquè considere que és "l'alma mater" d'aquesta activitat ( i d'altres més). És eixa persona que està ahí tots els anys; si hi ha festers o festeres que un determinat any s'impliquen en la cavalcada, doncs ella passa a un segon pla i deixa fer. Que no n'hi ha ningú, doncs entra en acció, movilitza a la gent, i tira endavant. Potser ens adonem compte de les coses que fa, quan ho deixe de fer.
En fi gràcies a tots i totes per portar l'alegria a les nostres cases en un dia tan important

REIS MAGS. ALCOLEJA 2011 from alcoleja.org on Vimeo.