divendres, 14 d’agost del 2015

PROGRAMA D'ACTES I VALORACIÓ DE LES FESTES

Abans de res, perdoneu que no haja posat fins ara el Programa d'Actes de les Festes, ni tampoc el Formulari de Valoració de les Festes que també pose tots els anys,però és que al poble no l'havia pogut escanejar , ni preparar el formulari.
Ací deixe el Programa de Festes, i que en aquest any també deixe els diferents articles que porta el llibret de festes per a que d'aquesta forma aquells i aquelles que per qualsevol motiu no hi podeu estar en aquests meravellosos dies al poble, ho pugau llegir.

Com sempre, el formulari de Valoració de les Festes, només ha de servir per a que tant els festers d'enguany, com els dels propers anys puguen veure quin és el sentir dels veïns, quins actes han agradat més, quins menys, etc. I per suposat, tot des del  respecte i l'agraiment cap a uns festers i festeres que sempre fan un gran esforç per a que les nostres festes es puguen portar a terme any rere any.
Podeu anar omplint conforme van fent-se els diferents actes, no cal que espereu al final de les festes. Si al llarg de les festes es realitzara algun altre acte que no estava previst al Programa, i que per tant jo no l'he posat a valorar, ho podeu afegir en l'apartat de Suggeriments que hi ha al final del formulari (de fet, el Piscolavis de hui divendres, crec que no estava previst al Programa)
El Formulari el podeu omplir picant en aquest enllaç. 

dijous, 13 d’agost del 2015

CAMPIONAT DE FRONTENNIS FESTES 2015

Gràcies a Rafa (el fill d'Elvira) em pogut tindre en un temps rècord el resum del campionat de frontennis de Festes.
Enguany van  haver menys parelles que en els anys anteriors però el campionat va estar molt emocionant.
A la final van arribar les parelles formades per Patrick i Jordi per un costat, i Pablo i Pau per l'altre, sent aquesta darrera parella la campiona. Enhorabona als Campions!