dimecres, 5 de desembre del 2007

Notícies: Obres en l'Era i Campanya olivarera

Per als que fa temps que no heu vingut pel poble comente que s'està fent ja des de principis de novembre una reforma en l'era. Com podeu veure en la foto s'està canviant el terra i també s'estan fent els margens que l'envolten en pedra de cara vista. No puc comentar res sobre el presupost ni el temps que poden tardar (ja he comentat que van començar a principi de novembre, però no adelanta massa la cosa). Com sempre si hi ha algú que sap més sobre el presupost o del projecte, ja ho posareu als comentaris

També comentar que la campanya de l'oliva comença a partir del dia 6 de desembre. Enguany , la veritat és que van molt adelantades les olives.

dimarts, 4 de desembre del 2007

Edictes municipals-07

He estat "buscant" pel Butlletí Oficial de la Província (B.O.P.) i he vist que el nostre Ajuntament ha pesentat 3 edictes durant aquest any 2007. Dels 3, dos fan referència a la regulació sobre la tenència d'animals potencialment perillosos, la qual cosa està molt bé, però com passa en tot açò de les lleis i tal i tal, si després no es fan complir, o bé, no hi ha qui s'encarrega de fer-les complir, la veritat es que no servixen per a molt. Però bé, la veritat és que no estàgens malament que es regule un punt que en ocasions pot arribar a ser molt perillós. Si voleu saber més sobre l'edicte, piqueu ací.
El tercer edicte, crec que si que hauríem de llegir-lo amb deteniment, ja que pense que canvien algunes coses que ens atanyen a tots, com pot ser les diferents taxes d'aigua,cementiri, etc, però sobretot he vist una nova taxa (crec jo) que fa referència i de forma literal a "- Imposición y Ordenación del Precio Público por la Entrada de Vehículos a través de Aceras (Vados). - , que tot siga dit està present a tots els pobles. Ara bé, em pregunte jo: si jo pague per poder entrar el cotxe o la mula a casa pel "vado", si es dóna el cas de que tinc aparcat un cotxe davant i no puc entrar, l'ajuntament disposarà d'un servei de grua perquè es puga retirar el cotxe?.
I segona, això vol dir que a partir d'ara tindrà en compte l'Ajuntament que l'estacionament en els carrers s'haurà de regular i aparcar durant uns dies a un costat, i uns altres dies a l'altre costat?.
Bé, sembla ser que poc a poc van fent "algo", ens agrade o no.,però ja se sap "mai plou a gust de tots"

dilluns, 3 de desembre del 2007

Marcas del RELOJ DE SOL


Cuando di a conocer el reloj de sol me pareció interesante, y ahora me parece también interesante el comentario y pregunta de J.Vicente, dice que ha ampliado la foto y no ve ninguna marca que señale la hora, la culpa creo que es que al quitarle "peso" como dice Rafa, ha perdido resolución, del original que tiene sobre 2'50 MB he dado un recorte, con lo cual se ha quedado con la resolución necesaria para poder publicarla, gracias por vuestros comentarios.

diumenge, 2 de desembre del 2007

FELIZ NAVIDAD


Como empieza la campaña aceitunera y en el pueblo no tengo los medios necesarios, desde aquí y ahora os deseo unas FELICES NAVIDADES a todo el BLOG, y a toda Alcoleja, en fin a toda persona de buena voluntad desearle PAZ, y a las de no tan buena voluntad pedirles por favor que con un poco de disposición al diálogo (buenos días, buenas tardes, que tal estás) son detalles que predisponen a esa bonita PAZ que todos ansiamos, pues unos son consecuencia de la otra,