dissabte, 24 d’agost del 2013

VALORACIÓ DE LES FESTES

Ara tens l'opció de valorar les diferents activitats o actes de les festes omplint el següent formulari incrustat, o bé picant en aquest enllaç on t'eixirà el mateix formulari. Recorda que quan acabes has de picar en Enviar
És un formulari anònim, i si volem que servisca per a que en les properes festes es puga millorar algun aspecte, hem d'intentar contestar pensant les respostes, i no a boleo.
Deixaré fins al 8 de setembre el formulari obert, i en tancar publicaré els resultats. Gràcies

divendres, 23 d’agost del 2013

Foto de l'Incendi Camarell del 29-01-2013

Recordareu que en gener va haver un incendi en l'Alt Camarell ( terme Confrides-alcoleja?). Hui he baixat d'Aitana amb la bici, i el paisatge és trist, tot i que ja han passat uns mesos. Mirant la fotografia, es pot comprovar que va ser un miracle que el pugueren controlar, i que no anara a més.

LES PAELLES. FINAL DE FESTA

Perdó; em quedava per penjar el video de les paelles.
Com tots els anys, què millor que acabar les festes menjant-se una paella en la plaça; mullar-se per dins i per fora, i acabar la vesprà en la piscina !
Aixina vam acabar, i fins l'any que ve.

dimecres, 21 d’agost del 2013

ESCOLETA D'ESTIU. PLAYBACKS

Enguany, ha tornat a haver escoleta d'estiu al poble, amb totes les coses positives que això comporta; els xiquets i xiquetes repassen coses, no perden el contacte amb la lectura i les tasques acadèmiques, però sobretot, servix per a crear una unió i coneixement entre xiquets i pares i mares, que d'altra manera seria molt més difícil d'aconseguir.
Aquest any no ha sigut Míriam la mestra, sino Lorena, i també, com altres anys, també van organitzar una xicoteta festa en la que els playbacks van ser l'estrella.
Vos deixe un resum a continuació

FESTERS. GRÀCIES !

Han acabat les festes, i crec que no podia completar la sèrie de posts sobre les festes sense dedicar unes paraules i un video als festers.
Chapeau! Tremendo! el que han aconseguit els festers d'enguany. Un grup de xics i xiques, els quals tenen díficil trobar-se per a coincidir i disfrutar de la juventut, han fet el possible per a tirar endavant una "mampresa" tan complicada com és l'organització d'unes festes d'un poble. Segur que facis el que facis, sempre hi ha gent que no estarà d'acord en el que has fet, segur que no sempre poden quedar tots per a treballar, quan a un li ve bé, a l'altre no, les bones paraules de suport que donen algunes persones i instituions el dia que ixes fester, van quedant en l'oblit, i al final has de ser tu, el fester, i els teus pares, els que ho han de tirar endavant,etc...No vull extendre'm més en aquest particular, ja firmaré un post més endavant sobre el tema de les properes festes, i les famoses comissions festeres i bla bla bla.
Ara, com dic és el moment d'agrair i donar les gràcies a tots els festers i festeres el gran treball realitzat. Heu sigut TREMENDOS!!
Rafa

PLAY BACKS

Ja feia uns quants anys que no es feien els playbacks; però enguany Rosana, a més de fer de festera, va tornar a exercir dde coreògrafa, i amb uns xiquets i xiquetes van preparar els següents "números"
Ni que dir, que van fer la delícia de tots els que vam assistir.
Rafa