dijous, 25 de febrer del 2010

Fotos de tiempos pasados




Estas imágenes ya tienen unos cuantos años, en la de Beniafe, las personas que se ven, eran una buena quinta de mozos, ¿no lo creéis?, y en la otra es una de mis diapositivas, “Noche de coca 1987” la joven sentada al fondo ¿sabe alguien quien es?

dimecres, 24 de febrer del 2010

REUNIÓ D'AMICS D'ALCOLEJA

Com cada dos mesos hauríem de fer la reunió aquest cap setmana, concretament el dissabte. Estaria be que aquelles persones que tinguen intenció d'assitir ho comunicaren.
Ara que a l'hivern li queda poc, seria un bon moment per planificar les activitats que podríem fer al llarg de la primavera i l'estiu. Animeu-vos.
Ens veiem dissabte 27 de febrer a les 19h. al'Ajuntament.

dilluns, 22 de febrer del 2010

Antonio,Mar menor


Hola amigos, ya se que esto no son noticias del pueblo y me vais a matar por esto que publico, pero para los que me conocen, me gustaría enseñarles la página web de mi grupo, se llama "gruporetorno.com, la música de siempre", y si alguien entra y quiere oir algunas de nuestras canciones, en la primera página tiene los enlaces para pinchar y escucharnos, perdonarme esta intromisión, un saludo a todos, (no es darme publicidad, soy un caballero).

MARCAS DE AGUA






Hola, he encontrado una dirección para crear marcas de agua que creo que os gustara, mi intención de darla a conocer es por su sencillez, y si alguna persona la tiene, mejor que mejor, pero siempre puede haber alguien que no la tenga.

Antes del lanzamiento, creo que las fotografías deberían probarse con diferentes formas de marcarlas, trabajando con ellas he podido darme cuenta de la poca protección que tienen las fotografías con la marca en un extremo, puesto que se puede anular ésta dándole un corte a la fotografía,

La dirección es: http://www.llermania.com/listas/marca_de_agua.htm

diumenge, 21 de febrer del 2010

ENQUESTA SOBRE LA DATA DE LES FESTES D'ALCOLEJA

He vist el xat, i Josep Maria pregunta quan seran les festes del poble. Jo no ho sé, segurament ja se sap, doncs les festeres i el festers ja hauran pres la desició.
Però a ben segur que a molts ens agradaria saber la data exacta. Si ja està, segur que algú ens ho dirà.
En cas que no estiga encara decidit, tal vegada, als festers els agradaria saber què pensa la gent.
Per això, he deixat ací al costat una enquesta per a que piqueu quines serien les dates predilectes per a vosaltres. En aquesta ocasió l'he fet de manera que podeu picar al mateix temps varies possibilitats.
En tot cas, al final ens pot servir per a veure si la data escollida coincideix en la que la majoria de votants han escollit.

Mulleu-se


Enrique la Venta en el Diari Informació.Conseqüències de la nevada

Ací vos deixe l'enllaç a la notícia que ix al Diari Información (piqueu ací), on en una entrevista a Enrique Serra (Enrique la Venta) es parla de la cara negativa de la gran nevada que hem tingut este hivern. No hem mostrat eixa cara dura de  la nevada, on el desastre en oliveres, ametllers, pins , carrasques, etc ha sigut molt considerable, com hem pogut observar tots els que hem anat al poble.
Jo vaig fer unes fotos a les oliveres, i realment era molt depriment. En el meu cas, de les rames trencades vam collir quasi 400 Kg d'olives, i del "que va quedar d'oliveres", només 350 Kg. Passaran uns quants anys per a tornar a recuperar les oliveres que hi havia abans de la nevada.