dijous, 24 de gener del 2008

Asociación de Jubilados y Pensionistas: ASAMBLEA GENERAL.

Una vez que ha finalizado en su mayor parte la campaña olivarera, el martes día 22 de la presente semana se reunió la Junta Directiva de la Asociación con el fin de fijar fecha para una obligada ASAMBLEA GENERAL, este post es un adelanto de la citación que se realizará con la debida antelación por escrito, en principio se pretende que sea el martes 12 de febrero, y los puntos a tratar serán los siguientes:

- Informe de las cuentas relativas al año 2007.

- Comunicar fecha del comienzo de las clases de gimnasia.

- Acordar fecha y que tipo de Taller de Manualidades, aclarando con las participantes el numero de ellas que desean asistir.

- Aprovechar esta convocatoria para comunicar los pormenores recibidos del Ayuntamiento sobre la celebración del DIA DE LA MUJER TRABAJADORA, que la edad no es vinculante y como bien me aclaró el alcalde, es para toda mujer que quiera participar, eso sí, se deberá saber el número aproximado de asistentes para calcular la paella.

También recordaremos que tenemos pagado el servicio de un autobús para realizar un viaje, y alguien debería ayudarnos a encontrar un lugar, animo, se admiten ideas para luego ser consensuadas, por el bien de todos se ruega asistencia, por el contenido de este espot se puede ver la actividad de la Asociación, las personas que trabajan por el bien de un colectivo solo esperan la satisfacción de reunir el mayor número de asistentes para obtener el mejor consenso sobre los problemas a plantear, acuda a la cita por favor.

Asociación de Jubilados y Pensionistas: Petición del Ayuntamiento.

Me encontraba en el Club de Convivencia del Ayuntamiento para dar curso a la solicitud de una subvención que Nuria la trabajadora social me había dejado sobre la mesa, concluidos los tramites paso a saludar al Sr. Alcalde y concejal de Servicios Sociales y me comentan que el Ayuntamiento acuerda celebrar el DÍA DE LA MUJER TRABAJADORA, que en un principio seria SÁBADO UNO DE MARZO, y me han pedido colaboración para una mayor difusión de la noticia, personalmente les he prometido publicarlo en un post puesto que me consta que son muchas las personas de Alcolecha que visitan el Blog, los pormenores además de publicarlos el Ayuntamiento en su momento se comentarán en la ASAMBLEA que la Junta Directiva de la Asociación programó en una reunión celebrada el pasado día 22, la celebración comprenderá de una paella en la era y actuaciones en el Patronato, amén de más detalles que faltan por concretar, todo ello a cargo de Ayuntamiento.

dilluns, 21 de gener del 2008

Any 2007. Un any molt plujós

Tots teníem clar que l’any passat va ser un any molt plujós. Només cal recordar les grans plogudes que van haver en octubre i novembre, però és que en la resta de mesos també va ploure molt. Però quina quantitat? Va passar de 1000 l./m2, en concret 1089,5 l.

Jo vaig intentant que mon pare vaja mesurant de manera més o menys fiable els litres/m2 conforme van caient. ; però sense massa èxit.

En Nadal li vaig preguntar a Jose (El Tendre), que també sé que va mirant-ho, si sabia quants litres havien caigut en eixos dies; i va ser aleshores quan em va comentar que “Micalet de l’esparter” ho tenia tot “medit i controlat”.

Doncs, efectivament em vaig trobar a Miguel pel carrer i li ho vaig preguntar, em va treure un paperet de la cartera i em va passar tots els litres que van caure al llarg de tot l’any, en quin dia van caure, i apurant fins al mig litre. Sense cap problema em va passar tota l’informació, i gràcies a aquest detall de bona voluntat us puc presentar huí tota aquesta informació. Li vaig dir que si li podia fer una foto per a posar-la en el post, però va dir que no calia, i que posara el meu nom. Per favor!! “al Cesar lo que es del Cesar”, aixina que he tingut que fer-li “un robat” de foto (d’un viatge que van fer els jubilats a Dènia)

He completat la informació amb les dades de les pluges que van caure a Relleu al llarg de l’any passat, excepte les de desembre que encara no estan posades a la web CEAMET; però si que ens serveixen per a comprovar que realment l’any passat en va caure de valent a Alcoleja.

Per últim comentar-vos que per veure la presentació que he preparat, la podeu veure de 2 maneres diferents, una mitjançant la wiki en la que he penjat els arxius i que ho podeu fer picant sobre la foto del costat i després sobre qualsevol dels dos arxius que voreu (Pluviometria 2007)

He posat l’arxiu en format de PowerPoint i en format d’Open Office. Si teniu PowerPoint, piqueu sobre ell perquè és l’únic on podreu escoltar els “Efectes especials” si li doneu a tota canya als altaveus.

L’altra manera és mitjançant la presentació que teniu directament aquí a sota que és Slideshare; vé molt bé perquè és ràpida, però no podreu “escoltar res”. (Si piqueu sobre el dibuxet de la part dreta de "baix" es fa en gran i es poden veure bé les dades)

En fi, espere que us agrade, i moltes gràcies a Micalet per la informació. Com podeu vore, aquest cas és només una mostra més de tot el que uns o d’altres sabem, i que si les contem ací, ens podem assabentar tots.

diumenge, 20 de gener del 2008

LA SUBASTA DE SANT ANTONI I LES ORQUESTES

Avui, el cura ens ha dit que les done del poble volen que la subasta es faja, però que els beneficis siguen per a l'església en compte de per a festes, com tenien previst, així que correrà a càrrec d'ells la setmana que ve. Sols volia dir que en el que tinguen es conformaran i si els agrada bé i si no pos no podem fer res.
També volia dir que hui em firmat el contrat amb la representant Titanic, aleshores durem el divendres per la nit la discomòbil Piràmide amb el canó d'espuma (encara no segur) i 1 boy i 1 striper. El dissabte durem la Bird Band. Per les vesprades hi haurà coses d'entreteniment.
Esperem la col·laboració de tota la gent possible per a que açò puga ser possible, ja que sols som dos festers. Mariam i jo, Eduard.
Esperem que a tota la gent els agrade, ja que em pensat en tota la gent de les diferents edats.