dijous, 14 d’agost del 2014

INSTAGRAM a les FESTES


No podem quedar-nosenrere, i hem d’anar incorporant noves ferramentes al nostre blog. Una d’eixes ferramentes o aplicacions que està molt de moda és INSTAGRAM . Per als que no heu sentit parlar mai d’aquesta aplicació, podeu informar-vos un poquet més en aquest enllaç.
He pensat que durant les festes farem moltes fotos amb el mòbil, i segur que algunes d’aquestes ens agradaria compartir-les amb la resta del poble. Quina millor forma que fer-ho mitjançant aquesta aplicació i posant el  hashtag  #festesalcoleja2014  

* Recordar que per a que es puguen veure les fotos per tots, has de posar el teu compte en PUBLIC, si està en PRIVAT, NO LES PODREM VEURE A NO SER QUE SIGUES SEGUIDOR D’EIXA PERSONA.

Voreu que he posat una finestreta al lateral del Blog  i aixina es podran veure les fotos tots aquells que entreu.

Podeu veure que les fotos van passant automàticament. Si piqueu a sobre de la foto, vos enviarà a una altra web on podreu veure qui és l’autor de la foto. Si a continuació piqueu a sobre del hashtag #festesalcoleja2014, vos enviarà a veure totes les fotos de les festes d’Alcoleja

Per aquells que encara no utilitzen aquesta aplicació en el mòbil, podeu descarregar-la en els següents enllaços:
Dispositiu Android  Instagram
Dispositiu Apple Instagram
Dispositiu windows phone Instagram

Espere que vos agrade i que ho feu servir

INAUGURACIÓ DEL PATRONAT. 9-8-2014

El passat dissabte 9 d'agost vam tindre el goig d'inaugurar de nou el nostre PATRONAT. Va ser un dia de fortes emocions, en el que puc dir sense por a equivocar-me que tots els que hi vam assistir estàvem contentíssims i amb una sensació de que era un d'eixos moments que es poden considerar històrics per al nostre poble:
 Si miraves a Quico (alcalde),i als regidors (Joaquina, Josep Maria ,Gema) veies com els brillaven els ulls d'alegria, de saber que totes les hores dedicades a fer que el Patronat tornara a estar en peu havien tingut recompensa.Ja havia quedat enrere aquell fatídic 3 de desembre de 2011 en el que al "vell" patronat li van fallar les cames.Moltes gràcies per fer-ho possible!
Si miraves a les persones majors,semblaven haver rejovenit 60 anys revivint els moments de la primera inauguració i recordant  que la tasca increïble que en el seu moment van fer, ara s'havia tornat a repetir.
Si miraves als joves i xiquets tots contents, et feien recordar eixos moments que vas viure de xicotet al Patronat; les vesprades de l'hivern al costat de l'estufa, el cine, teatre, partides de ping pong, escacs, cartes,...
Tots en definitiva, satisfets de tornar a tindre el "nostre patronat"

L'acte va començar amb la benedicció de l'edifici per part del rector José Juan, i la tallada de la cinta pels xiquets del poble
Ja dins, va continuar amb una actuació de la Banda de Música d'Alcoleja, dos discursos magnífics a càrrec de Francisco Català i l'alcalde Francisco Fenollar, per acabar amb una projecció d'un video en el que es feia un recorregut per la història del poble des de la posada de "la primera pedra", fins al moment actual. Remarcar la naturalitat i saber estar de la "tia Consuelo" en l'entrevista que li vaig realitzar i que va servir d'impecable fil conductor en eixe trajecte per la història.  Va ser un vertader plaer parlar amb ella. Gràcies per la visió tan positiva del poble que ens va donar!.
Per acabar la festa, va haver a l'Era un soparet al que no li va faltar res i que va servir per a poder veure's i xerrar la gent; rematant la jornada amb una disco mòbil fins a altes hores de la nit.
Vos deixe amb el video (curt) de la inauguració i amb la projecció del video "històric". També deixe l'enllaç al video complet de tot l'acte per si hi ha algú que el vol descarregar.

Per acabar, només dir que a partir d'ara, estarà en mans de tots nosaltres que mitjançant un bon ús i una bona conservació, tingam PATRONAT per a molts anys

Patronat inauguració curt
Per a descarregar picar ací
Video "històric"
Per a descarregar video anterior, picar ací

Per a descarregar Inauguració completa (els dos videos anteriors units). Picar ací