divendres, 22 de maig del 2015

CAIXER: NEGOCIACIONS


Com van les negociacions amb el Banc de Sabadell?

 I si vos diguera que m'estic enganyant de poc respecte al que vaig dir al post "Del caixer a la Tele"
"Supose que ara el Banc, en el cas  de tornar-se enrere, i tornar-lo a posar, aconseguirà una rebaixa en el manteniment (cosa que ja se li va oferir, facilitant-li l'Ajuntament, pagar les costes de llum, etc)


Doncs, efectivament, no puc publicar tal qual el correu enviat a Quico el Director de Zona del B. Sabadell ja que és personal, però el que s'extrau és:

1 Que la retirada del Caixer va vindre donada bàsicament per motius de seguretat 
Això si, no indica si era per motius de seguretat per al Banc (se'l podien emportar fàcilment, o entrar a robar dintre,.... O per contra, per motius de seguretat per als clients, que fàcilment podien ser atracats en ple carrer, etc.  ja que el Caixer no disposava de càmeres de seguretat per a intimidar ,etc...

2 Diuen que ja han iniciat els tràmits per a fer un estudi  sobre nova ubicació en alguna de les possibles propostes que els oferisca l'Ajuntament   (supose que es referiran a instal·lar-lo a l'ajuntament actual, al Vell , o...

3. I clar, La possible instal·lació es realitzarà sempre i quan complisca les normatives de seguretat en vigor. (i qui ho pagaria tot això?)


Per tant, està claríssim,.. 
Benefici nº 1 El Banc ha deixat de pagar un lloguer com ho feia fins ara,
Benefici nº 2 En cas de que haguera continuat com estava, si no complia la Normativa de Seguretat, hauria hagut de fer les remodelacions pertinents per a estar dintre de la llei. S'estalvia totes eixes obres. 
Benefici nº3 I probablement, no m'estranyaria que el sistema de connexions necessàries (i manteniment en general)  per a que funcione el caixer ho haja de pagar també l'Ajuntament.

Doncs, això, al final direm... bueno , almenys conseguim tindre'l.   I tota la raó, si l'alcalde no haguera remenat cel i terra (i sobretot de premsa, que és el que més els molesta a esta gent), aquesta "negociació" no existiria. Com també vaig dir , el Banc sap que juga amb persones majors als quals els costa canviar de banc i tal i tal. Però com hi haguera algun Banc que es posara en contacte amb l'Ajuntament, i posara facilitats per a realitzar canvis de comptes ,i millorara la proposta del Sabadell, quina patada als morros s'emportarien



dilluns, 18 de maig del 2015

Alcoleja. Més Tele. En la Sexta

Huí en la Sexta, en concret al programa MAS VALE TARDE, hem tornat a eixir pel tema del Caixer.
Crec que el Banc de Sabadell no s'esperava aquest rembombori.
Ja veurem si surt efecte tot açò
Perdoneu per la qualitat, però està fet mitjançant captura al vol amb el mòbil
#AlcolejaNoAlBancSabadell