dissabte, 24 de desembre del 2016

BONS NADALS 2016

Ja estem ací un any més. Volant passen els anys!
Un any més ens han arribat les Festes de Nadal. Dies per a passar en Família, dies de recordar temps passats, i dies per a encarar els temps venidors amb nous reptes.
Moments que ens servixen per a retrobar-nos amb la família, amics, i en molts casos per a passar uns dies al nostre poble.
Des d'ací aprofite per a desitjar-vos uns Bons Nadals a tots aquells i aquelles que de tant en tant passeu per aquesta finestra d'Alcoleja oberta a tot el Món



dilluns, 19 de desembre del 2016

CELEBRACIÓ FESTA VERGE DEL LORETO

El dissabte passat va tindre lloc al poble la celebració de la Festa de la Verge del Loreto, patrona de l'Exèrcit de l'Aire. Quico, i supose que l'Ajuntament en conjunt van tindre l'encertada idea celebrar-ho al nostre poble. No vaig a descobrir ni a estendrem en la importancia que ha tingut i té la presència de la Base Aitana en el nostre poble; escolteu  els discursos de Quico i el Comandant Coello, i millor no es pot dir.
Un bonic acte que va servir per a unir encara més el nostre poble i l'Exèrcit personalitzat en l'Esquadró de Vigilància Aèria nº 5.
Album amb fotos. Piqueyu dmunt de la primera foto i vos portarà a 14 fotos més
VERGE DEL LORETO 2016



Deixe un video més curt

El video amb els discursos complets de Quico i el Comandant Coello el podeu veure en aquest enllaç
El videoa amb les condecoracions el podeu veure picant ací