dissabte, 12 de setembre del 2009

Aurora 2009

No podia faltar un breu resum del Cant de l'Aurora.
Enguany vaig veure molta gent en l'Aurora, i a més a més com que es van repartir fulletes amb el text, també es van animar molts a cantar. En l'apartat de músics, també hi havia una gran representació

AURORA D'ALCOLEJA 2009 from alcoleja.org on Vimeo.

divendres, 11 de setembre del 2009

Concert de la Banda de música 2009

Com ja va sent tradició, durant les festes va tindre lloc un concert protagonitjat per la Banda Musical d'Alcoleja. Com ja vaig dir l'any passat, no estic tret en la matèria, i per tant la meua opinió és la d'un "amateur"; i l'unic que puc dir és que em van agradar la major part de les obres. Aquells que si que teniu més coneixements de música, com sempre, ja sabeu que podeu opinar en l'apartat dels comentaris. Si que puc dir, que en aquesta actuació el Patronat estava a tope, i que els aplaudiments van ser molt efusius.
Enhorabona a tots els que ens vau fer passar una bona vesprada.

Concert de la Banda.2009 from alcoleja.org on Vimeo.

dijous, 10 de setembre del 2009

" Fent poble a traves del menjar "

Amb activitats com el dia de les paelles, la nit en què vam sopar a la plaça, i amb les picadetes del Patronat, es va fent poble, aprofites per a xerrar amb persones que en moltes ocasions no passes de la salutació de rigor quan et trobes al carrer, en canvi en actes com aquestos, establixen un poquet més de relació.
La participació en tots aquests actes va ser gran. Espere que els nous festers i festeres continuen amb aquesta tradició que poc a poc va arrelant

Paelles i Picadetes from alcoleja.org on Vimeo.

Disfresses 2009

Les disfresses i la coca amb tomaca s'ha quedat ja com un acte de referència per a començar les festes. I enguany he de dir que vaig veure més gent disfressada i gent que anava a mirar-les que mai. N'hi havia tanta, que algunes van passar desapercebudes. Tal vegada en el passacarrer s'hauria de mantenir una certa distància entre un grup i un altre per a que es pugueren lluir millor les disfresses.
En el repartiment de les coques sembla ser que la gent es va quedar amb més ganes de coca amb tomaca, i en canvi la de farina no va tindre tanta acceptació.Crec que s'hauria de valorar si val la pena comprar tanta de farina; tots els anys sol passar que hi ha poca gent amb interés per la de farina. De totes maneres, puc estar equivocat, i només es tracta d'una apreciació personal sense massa valor.
Posdata: el fet que al video es veja d'entrada la camiseta en qüestió, no és cosa meua (és cosa de Vimeo); ja que els que em coneixeu, sabeu que jo no soc del Barça....

Disfresses 2009 from alcoleja.org on Vimeo.

dimecres, 9 de setembre del 2009

Correfoc 2009

Ací vos deixe amb un xicotet video sobre el correfoc.
Donat que a mi no m'agraden massa els coets, i com que els tinc molta por, podreu veure clarament que vaig veure el correfoc a distància i protegit, motius pels quals, tampoc he pogut "pillar" unes bones tomes. Ara bé, segur que en els propers dies alguns companys ens aportaran unes fotos que segur que mostrar molt millor l'espectacularitat de l'acte.

Correfoc 2009 from alcoleja.org on Vimeo.

V PUJADA CAMÍ VELL D'AITANA

Una altra vegada i ja van cinc. La pujada pel Camí Vell d'Aitana pareix que va consolidant-se com a element festiu i reivindicatiu dintre de les nostres festes. Any rere any va augmentant el nombre de participants. Enguany vam pujar al voltant de les 40 persones.
Cada vegada hi ha més gent que coneix el camí i que l'utilitza al llarg de l'any. D'aquesta manera es manté el treball que fem de neteja i podem disfrutar d'una magnífica pujada.

dimarts, 8 de setembre del 2009

Campeonatos de Cotos y Dómino


COTOS Y DÓMINO

Este año el lunes de Fiestas, último día de agosto, pocas familias con domicilio fuera pueden continuar de vacaciones, aún así, el Ayuntamiento organizó los Campeonatos de Dómino y Cotos, en cotos se consiguió reunir las parejas necesarias para animar la competición, poniendo la nota de humor el Tato con sus voces de campeones, campeones, antes de terminar, no tan animadas fueron las de dómino por las pocas parejas.

Los campeones de cotos fueron, Nuria Oltra Jiménez y Vicente Ivorra Company, (Tato), y en 2º lugar J. Miguel Pascual (Alcalde) y Francisco Javier Frances.

En el dómino los campeones fueron Miguel Baldó Bernabeu y Luis Ivorra Picó, en 2º lugar Ramiro Lloret Ivorra y Marcelino Catalá.