divendres, 19 d’octubre del 2007

MEMORIA FOTOGRAFICA


Esta foto crec que és de l'Alcolechana, estaria bé recopilar fotos antigues i poder editar un album, jo m'oferisc a escanejar-les, arxivar-les i tornar-les als seus amos. El mètode de recopilació és molt senzill perquè es tractaria de tots els que vullguen que les seues fotos isquen en l'album les col·loquen en un sobre amb totes les dades possibles i es depositen en l'Ajuntament. La resta és cosa meua, si vos pareix bé.

dijous, 18 d’octubre del 2007

Temporal





Hola, ayer quise incluir dos fotos y no pude, hoy lo intento otra vez y el vídeo pesa demasiado veremos si puedo

dilluns, 15 d’octubre del 2007

Temporal de la Pilarica

A hores d'ara ja sabeu tots del "Temporal" d'aigua que ha caigut aquest cap de setmana; però segur que molts dels que esteu lluny del poble a lo millor no heu vist encara imatges.
Mon pare ha medit uns 180l/m2 caiguts sobretot el dia 12 (si teniu altres valors que s'en van massa d'aquests valors ho apunteu en els comentaris), i això és molt, encara que lluny d'eixes barbaritats que han arribat a caure a Calp i altres pobles.
Han sigut molts litres, i eixes quantitats sempre comporten solsides i desfetes en les carreteres, però podem dir que no han hagut massa desperfectes.
Com si fórem reporters de "España Directo" s'en vam anar a buscar la notícia; i aixina Ignasi va fer uns videos i fotos molt guapos del Salt d'Aitana i del xorret de Cabrera; Josep en va fer també dels riuets, i jo vaig fer una xicoteta película de com anaven els rius el dia de la ploguda, i de dos dies després per a veure com va anar baixant el nivell.
Espere que vos agrade (tio Casimiro ja em dirà si li ha agradat)

Riuada_12-10-07


Riuada_07
Uploaded by rafamolla