dissabte, 23 de maig de 2009

Y ara... el selectiu

Hola a tots!!! Ja fa molt de temps que no posava res per aci i es perque 2on de Bat es un curs prou dur i estresant a causa del selectiu (com molts de vosaltres sabeu ja que sou professors).

Jo, almenys, ja he acabat el curs i ara a esperar les notes i despres... el selectiu. Sincerament no entenc el perquè d'eixes proves, ja que si tu vas a voler estudiar en un futur quimica, arquitectura o qualsevol carrera de la rama científica, no entenc per que has de fer un examen de filosofia, historia o altra asignaura que no estiga relacionada en el tema que tu en un futur estudiaràs. Jo crec que açò ho fan per que les universitats no volen complicar-se la vida, ja que el mes adequat, segons la meua opinio, seria fer una prova a la universitat de les asignatures específiques de la carrera, deixant de banda totes les altres, que no et serviran per a res quan estigues en la carrera. Molta gent, tal vegada estarà en contra de la meua opinió i altres, a favor.

Finalment sols dir que a tots aquells que s'hagen de presentar al selectiu molta sort, als professors donar-los ànims ja que arriben les èpoques d'examens i de corregir sense parar i a tots els demés que l'estiu ja està ahí i amb ell, les vacances.

Molta sort i molts ànims per a tots!!!

diumenge, 17 de maig de 2009

Difícil no vore-ho. Més difícil callar

El cap de setmana passat vaig poder comprovar el que va comentar Jordi sobre l'abocament de brosa que va verure anant al xalet. Quan vaig passar per anar a Beniafé ho vaig veure, i vaig també comprendre la seua indignació.
Crec que els materials que allí es van abocar són d'els que s'han tret de la neteja del Bassó perquè la pinta que tenien era la del "seno" i les canyes que es van crear dintre d'ell.
Per a mi particularment, ho veig impresentable.
Qui ho ha tirat allí?. Tenia permís per a tirar-ho allí?.
Si el tenia, qui li l'ha donat?.
No se li ha donat cap permís, però tampoc n'hi ha cap problema!.
Qui ho ha tirat, ho ha fet en els seus bancals, i per tant no n'hi ha res a dir! Realment no és tan greu, i això en secar-se, ja no fa mal a ningú.
Probablement no siga tan greu, i no passa res!.
Sé que és un problema delicat, i que cadascú creu que en els seus bancals, fa el que vol, però es pot veure que una part de l'abocament s'ha tirat fora dels bancals i cau pràcticament al riu.
Si l'Ajuntament va fer el que va poder per a que no s'abocara allí, i no ha pogut evitar-ho, perdó a l'Ajuntament; però si ha deixat fer, o ha mirat cap a un altre costat, mal mal. Es vorà en condicions per a en altres ocasions dir que no s'aboque res.
Complicat està. No fa molt de temps crec que va haver una denuncia per l'abocament "incontrolat" que tenia el poble allà als Olivars; i com pot passar açò ara.?
I dic, que el tema és delicat, quan el sentiment de "propietat-faig el que vull" el tenim molt arrelat. No sabeu les batalles que tinc amb món pare per a que comprenga que al bancals no es pot portar o tirar tot allò que em vé en gana.
Com que ací l'unic que pot estar equivocat soc jo, i que he fet d'una puça un cavall; he deixat una enquesta al costat per a que piqueu el que considereu més oportú. Podeu picar en més d'una opció, ja que una no exclou una altra. L'únic que demane és que sigueu coherents i que no la reventeu votant varies vegades. Al final del temps disposat per a votar, ja comentem els resultats
Perdò, se m'oblidava que la solsida que hi ha al costat del xalet, ja està quasi feta. Gràcies Ajuntament!

Una verdad incómoda_Alcoleja from alcoleja.org on Vimeo.