divendres, 7 de maig del 2010

Costura. Anys 40

Ací vos deixe una "joia", que no podia deixar de publicar.
No hem pogut ajustar de quin any està feta la foto, però creem que és de la dècada dels 40, i prop del 50. Fixem-se quanta gent hi havia en edat escolar al poble en aquella  època, contant només a les xiques que " en aquell entonces" es deia "costura".
He intentat tapar els desperfectes de la foto, i crec que al final no ha quedat malament, però sobretot, hem intentat posar el nom de totes les persones  que hem pogut reconeixer, i també podeu comprovar que en aquella època, la frase " qui es mou, no ix en la foto" era totalment certa, hi dos xiquetes que no es van quedar quetes, i ....... no han eixit bé.Considere que si volem fer un patrimoni de les fotos "històriques" hauríem d'anar posant nom a aquelles persones que apareixen, i que d'eixa manera no quedaran en el oblit. Ara encara hi ha persones que les reconeixen i ens poden ajudar, d'ací uns anys si no ho fem passaran a ser "anònimes"
Per poder vore el nom de cada persona, heu de picar sobre la foto, i aleshores vos enviarà a una altra foto en la que si aneu passant el cursor del ratolí per damunt de les cares, vos aniran eixint els noms. Persó pels possibles errors, així com "les frases fetes" que  he utilitzat per poder donar a conèixer millor de qui estem parlant, i que a lo millor no estan encertades. Si alguna d'eixes persones no li pareix correcte com ho he fet, que em perdone, i si vol que ho canvie, només ha d'indicar-ho en els comentaris del post, o en el xat. De la mateixa manera, si n'hi ha alguna identificació que no es correcta, si ho dieu, ho canviaria..
Aprofitant que este diumenge és la Festa de Beniafé, segur que podrem veure algunes persones que ací apareixen, o recordar a aquelles que ja no estan entre nosaltres.
 Si a algú li interessa descarregar-se la foto amb bona ressolució, que pique ací, i després en "descargar el tamaño original"

diumenge, 2 de maig del 2010

Parcs Naturals C.V. Diari Levante

A partir de hui el Levante trau una col.lecció de guies sobre P.N. de la C.V. amb rutes incloses.

---- 
S'ha enviat amb un telèfon mòbil Sony Ericsson