dissabte, 24 de gener del 2009

Subasta de Sant Antoni del porquet

M'he esperat uns dies per veure si Antonio (el reporter gràfic oficial d'Alcoleja) i es llançava a fer un post sobre la subasta de Sant Antoni del porquet que va tindre el diumenge passat. Com que em va enviar aquestes fotos, jo volia que fera ell el post i ens comentara un poc com va anar. Com que pel que sembla estos dies està al poble i no ho té molt fàcil per fer el post, m'he posat a fer-lo jo; però espere que ens faça algun comentari de com va anar la subasta.
Gràcies Antonio per posar-nos al dia en tot el que passa per ahí.

Projectes. Botadors

Relacionat amb el post sobre les ajudes al poble vull comentar que Quico m'ha fet saber que les ajudes a la neteja forestal s'estan mirant, i s'està elaborant el projecte per presentar-lo, i que en tindre'l més elaborat ja em parlarem.
Respecte al motiu pel qual no consta el poble en els projectes demanats o aconseguits als que fa referència J.Vte., no en tinc constància
I en el tema dels "botadors", tal i com comentava Antonio al foro, ja s'han posat, i el mateix Antonio, em va enviar unes fotos d'alguns d'ells, i que teniu penjats a continuació. Pel que es veu a les fotos, s'ha posat un senyal de limitació a 30 Km, i en la part que vé de la Caseta Ibáñez es pot veure que n'hi ha un posat abans de la revolta de l'assilo, cosa que em sembla molt bé. No en tinc cap de foto de l'altra part del poble, però en tindre'n ja les penjarem.
També tenim bones notícies respecte als desperfectes del frontó. L'alcalde ho ha comentat amb l'empresa que farà les pròximes obres de Beniafé, i les arreglarà.
Moltes gràcies per la celeritat que ha tingut l'Ajuntament en la petició dels desperfectes del frontó, així com en la solució a un problema de perillositat vial que tenia el poble, i que com diu la dita"al Cesar lo que es del Cesar", i el tema ja el tenien entre mans l'Ajuntament, enhorabona per haver-ho aconseguit al final, i gràcies.

dijous, 22 de gener del 2009

La mitad de pueblos alicantinos da la espalda al fondo de inversiones de ZP

Adjunto parte del artículo aparecido hoy en el Diario la Verdad de Alicante en el que se recoge que más de la mitad de los pueblos alicantinos aún no han presentado proyecto alguno para acogerse al Plan Español para el Estímul0 de la Economía y el Empleo.
Se puede ver el texto completo en la edición digital de este Diario si entráis a través del siguiente enlace:
http://www.laverdad.es/alicante/20090122/provincia/mitad-pueblos-alicantinos-espalda-20090122.html

PROYECTOS A GOGÓ
Alicante:
La capital alicantina tiene ya aprobados 82 proyectos y podía acceder a ayudas por 57 millones de euro, iva incluido. Uno de los más caros, con 5 millones de euros de subvención, es el Proyecto para la ordenación de espacios centrales de la vía parque entre la plaza de Castalla y la calle Joaquín Galant. Por el mismo valor, Proyecto de rehabilitación de naves municipales para uso cultural en la calle San Carlos. Figuran muchas obras para instalaciones deportivas (incluidos 160.000 euros para construir pistas de padel en el complejo de Florida-Babel).

Con obras: Entre los proyectos aprobados destacan 93 de la ciudad de Elche (la que más), 82 de la ciudad de Alicante, 17 de Alcoi, 11 proyectos de la localidad de Teulada, 11 proyectos de Benidorm, 22 proyectos de Almoradí, 7 proyectos de Benissa, 31 de Xàbia, 10 de Mutxamel, 24 de Orihuela, 24 Santa Pola.

Sin obras, hasta ayer: Agost, Agres, Aigües, Alcalalí, Alcocer de Planes, Alcoleja, Alfafara, Algueña, Alquería d'Asnar, Balones, Benassau, Beniarbeig, Beniarrés, Benifallim, Benifato, Benijófar, Benillup, Benimantell, Benimarfull, Benimassot, Benimeli, Benitatxell, Biar, Bolulla, Busot, Calpe, Camp de Mirra, Castell de Castells, Confrides, Daya Nueva, Elda, Facheca, Famorca, Finestrat, Fondó de les Neus, Formentera del Segura, Gaianes, Gorga, Hondón de los Frailes, Jacarilla, Lorcha, Llíber, Millena, Los Montesinos, La Nucia, Ondara, Orba, Orxeta, Parcent, Planes, Els Poblets, Polop, Rafal, Ràfol de Almunia, Redován, Relleu, La Romana, Sagra, Salinas, San Fulgencio, san Isidro, San Miguel de Salinas, Sax, Sella, Senija, Tárbena, Tibi, Tollos, Tormos, Torremanzanas, Vall de Gallinera, La Vall de Laguar, Vall d'Ebo, El Verger y Xaló.