dijous, 17 de gener del 2008

LA SUBASTA DE SANT ANTONI I LES ORQUESTES DE FESTES

La subasta de Sant Antoni s'havia de fer aquest diumenge dia 20 de gener, el que passa es que com som molt pocs festers, no la podrem fer ja que tenim diferents reunions al llarg del dia, una de matí i dos de vesprada amb els representants de les orquestes Titanic, Costa Blanca i Acuario. Així que l'aplaçarem al diumenge que ve perque així també li donem temps a Alberto, el nostre rector, a dir-ho en la misa del diumenge. Si hi haguera algun canvi, ja el posaria.
Ja que les festes son de poble, hem proposat una idea per a que ens ajudeu a elegir la orquesta i així que ens agrade a tots.
Podeu elegir entre:
La representació de Titanic amb la orquestra Bird Band per al dissabte i la discomòbil Piramide per al divendres.
La representació de Costa Blanca amb la orquestra Pershing o la discomòbil Piramide per al dissabte i la orquestra Zambra per al divendres.
O, la representació de Acuario que ens faran l'oferta de les orquestes aquest diumenge dia 20 de gener, i que més tard posaré.
Esperem la colaboració de tota la gent posible, tant com per a la subasta com per a ajudar-nos a elegir les orquestes, ja que la festa no es nostra, sinó del poble.

dimecres, 16 de gener del 2008

Hace Casi Un Mes...

Nevada 16/12/2007

Hace casi un mes... desde que la sierra de Aitana ofrecía este aspecto con motivo de las primeras nieves de este invierno.
La tarde anterior, ya estuvo lloviendo y las cimas de las montañas de alrededor de Alcoleja no se veían, estaban cubiertas por una densa capa nubes. Por la mañana las nubes estaban más altas y ya se veían las cumbres, tanto de Aitana como de Serrella, nevadas. La cota de nieve se situó alrededor de los 900 metros de altitud, por eso las primeras manchas de nieve no se empezaban a ver hasta que no llegabas a la altura de las primeras pistas del “Rellegüero”.
Las fotos están tomadas en las pistas del "Rellegüero". Otras un poco antes de llegar a la Font de Gepa. Luego un poco más arriba, en el camino antiguo de subida a la Aitana, poco antes de la Fon del Grifo. En la propia Font del Grifo, que aparece prácticamente cubierta de nieve. En la pista que conduce hacia la parte superior del Salt. Y las últimas desde la parte del Morro Carrascal que queda a la derecha del Barranc del Salt si miramos desde Alcoleja. Lamento el retraso en la publicación de las fotos pero a veces los duendes de la informática juegan malas pasadas.

dimarts, 15 de gener del 2008

La foguera de Sant Antoni

Este dijous dia 17 de gener es el dia de Sant Antoni i, com tots els anys, cap de setmana que venia després s'ha fet una foguera en honor a ell. Aleshores, aquest any demanaria que la tradició no es perdés ja que l'any passat en la plaça sols hi havien, com deia la meua àvia, quatre gats i tres gossos. Per això, una tradició tant bonica no estaria bé que finalment es perdés com ha passat en totes les altres fogueres.
Per això demane tota la col·laboració possible per a que es puga fer i que la gent assistisca per a passar una estona molt divertida i en família.

dilluns, 14 de gener del 2008

Una altra visió d'Alcoleja

Quina visió tenen els que venen de fora al nostre poble?
Estem acostumats a veure amb els mateixos ulls i mateixa perspectiva el nostre poble any rere any: els carrers, fonts, torre ,etc, i això fa que només quan una persona que ve de fora, siga amb els seus comentaris, o amb la seua càmera fotogràfica preparada per a captar-ho tot, es dispare també en nosaltres la curiositat, l'alegria i la satisfacció de tot allò que tenim al costat però que no ho sabem veure.
Per què dic tot açò? Perquè s'han posat en contacte amb mi dos entusiasmats de la fotografia que m'han fet arribar l'adreça dels seus àlbums en que, en el cas de Oscar Martin, ha fet unes fotografies del poble amb unes perspectives i uns colors molt bonics.

En l'altre cas està Ivan Flores, un xic d'Alcoi que m'ha enviat unes fotos fetes des d'Aitana i que ens mostren unes vistes meravilloses


Com que he vist que tots dos tenen altres àlbums que encara que no són d'Alcoleja, també val la pena que els mireu, us deixe els enllaços per a que els pegueu una ullada: Oscar Martin i Ivan Flores.

Ja em direu.