diumenge, 4 d’octubre de 2015

Festers Alcoleja 2017

Aquest és el primer post que posem la comissió de Festers d'Alcoleja de l'any 2017 i esperem que després d'aquest, hi hagen molts més.

Com molts ja sabreu, hem aconseguit formar un grup de festers per a l'any 2017 i aquest està format per:

- Àngela Callado Català
- Anna Mollà Garcia
- Sara Ripoll i Català
- Laura Bautista Doménech
- Maria Català Oltra
- Vicent Noé Salvà Manchón
- Eduardo Aznar Gadea

Com que l'any que ve no hi ha festers, nosaltres ja ens hem posat a treballar, per a així poder fer d'ací dos anys unes festes que es recorden per molts anys. 

La primera cosa que estem duguent a terme és la venta de Loteria de Nadal. El número és el 73520 i el preu de cada dècim és de 23 €.El pont del 9 d'octubre estarem venent loteria al poble, així com també el cap de setmana de Tot Sants.

També tenim Facebook per a qui vulga fer-nos arribar qualsevol cosa:

www.facebook.com/profile.php?id=100010211920170

Ens vegem a Alcoleja!

INAUGURACIÓ DE LA FONT . 9 d'Octubre

És veritat que s'ha fet de rogar, també és cert que en el seu periple ha canviat d'ubicació, de cara i de vestimenta, pero també es veritat que ha quedat molt guapa la Font.

Per això, està prevista una gran festa d'inauguració per al proper 9 d'octubre 


A partir de les 7 i mitja de la vesprada tindrem un passacarrer, acte de germanor al voltant de la Font, i una Torrà per a tot el poble.
Vos esperem!


PD. Ho senc, però la notícia m'ha pillat amb un "esborrat dolorós de mòbil i pendrive" i he hagut de tirar mà d'unes fotos  que vaig pujar a Instagram, i que no son les definitives de com ha quedar la Font