dissabte, 19 de maig del 2018

FESTA DE BENIAFE 2018 EL VIDEO

El diumenge passat com ja vam informar, vam tindre la Festa de Beniafé. Com tots els anys, va ser un dia ideal per a retrobar-nos amb la Mare de Déu i amb totes eixes persones que no veiem des de fa molt de temps.
Va eixir un bon dia, bon Sol, però sense massa calor, de forma que no va  crear massa sofocaments.
Vaig veure més gent que en altres anys, i de la mateixa forma que l'any passat, la iniciativa de fer una paella popular incita a fer més poble i a gaudir durant més temps de la festa. Aprofite per donar l'enhorabona a la Corporació Municipal i als Festers per fer possible la festa.
I per acabar, indicar que enguany, si no passa res, tornarem a Beniafé per juliol, però en aquest cas amb la  companyia de la "Geperudeta".  Ja anirem informant conforme s'aproxime la data.
Menut festón ens espera!!

Deixe el video que he pujat a Youtube, però per si el voleu descarregar en bona qualitat, també deixe durant un mes aquest altre enllaç

dijous, 17 de maig del 2018

ENCONTRE D'ESCOLES DE MÚSICA A ALACANT

Raquel i Ruben em van passar unes fotos i enllaços (Diari Información, À punt, La Sexta)  sobre la Trobada de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana que va tindre lloc a  la plaça de bous  d'Alacant per a commemorar el 50 aniversari de la Federació de Societats Musicals  de la CV.
Entre les diferents activitats realitzades, es va batre el rècord Ginness a la "Major Lliçó de Música" de la Història.
La Banda de Música d'Alcoleja com podeu veure a les fotos va estar representada per un grup de músics i familiars que s'ho van passar d'allò més bé.
*Picant damunt de la foto podreu anar a la resta
TROBADA BANDES MÚSICA-18 ALACANT