dilluns, 26 de gener del 2009

BOTADORS II




Com podeu vore els botadors ja estan acabats. Espere que funcionen be i que la gent no córrega tant a l'entrar al poble. Han posat tres, des de l'assilo fins la cotxera del tio Alfonso i un per la part del cantó. Ara be, jo li trobe un problema. Diumenge per la vesprada va ploure amb força i com que l'aigua no té eixida es van fer uns tolls considerables. On més aigua es va acumular va ser davant de la cotxera de Ramiro.Supose que ja ho arreglaran.


Respecte a les ajudes sé que Quico s'ha reunit amb el forestal per vore de demanar unes subvencions per a la neteja de boscos. "Foment i desenvolupament desl boscos a les zones rurals" és el títol complet del tipus d'ajuda que es pensa demanar. A més a més crec que està per ahí en marxa unes ajudes per arreglar el Bassó i per a llevar les curves del Pas. Crec que l'alcalde no para per tal de buscar coses per a Alcoleja.

D'altra banda, vam estar reunits amb el forestal dissabte per la vesprada Joaquín, el meu germà i jo per vore si podem demanar ajudes per "Foment de les xarxes de senders d'nterés públic". Està complicat però anem a mirar-ho. Ja vos informarem.