dissabte, 3 de març del 2007

ECLIPSI A ALCOLEJA


Lluna plena sorgint per Xarquera. Dibuixat, majestuosa, el perfil de Serrella, del Molí, de la Serreta i l'Aitana. Blanca, imponent, supèrbia.
Toquen les deu en el rellotge de l'església.Arriba, dolça, la flaire d'atmeler. Uns xiquets escridassen i riuen al carrer nou...algú es calfa cremant llenya de carrasca.
Al fons, es seent udolar la rabosa.
Al cel, una brasa minva, sense força però plena de vida.El temps s'atura.El moment és ple de serenitat i tendresa. És el poble.
Tanque els ulls i vos recorde... Hui, amics, sou tots a Alcoleja...

dijous, 1 de març del 2007

NO EREN CINC QUE EREM NOU

No eren cinc que erem nou...
Les altres quatre hi erem... organitzant la intendència. Desbrossant llits i graneres, tallant el dinar, ajudant els xiquets, fent companyia als iaios, podant la casa i preparant el meravellós dinar i la reconfortant dutxa tèbia que es van donar a mig dia... Això sí, ho feien de bon gust, pensant que seria un bon dissabte per als cinc.Això és amor...
Ja ho deia la tia Àngels: -" Molt bé, boniqueta, on va el poal, va la corda"
Però... quan no pot ser tia?-"Aleshores, que la corda faça el dinar i els llits."
Encara que volem conservar la tradició i els bons costums...
Amenace a la cinquena part de la part contractant amb pizzes i "sopa pressa" per a la propera convocatòria...
Divertidíssima la presentació, Rafa.(Ho sent , no sé encara reduïr les fotos)

"LA OTRA REALIDAD"

Parafrasejant el començament del programa de la SER, Milenio 3, realment aquest cap de setmana passat ha hagut una altra realitat.
Ignasi en el seu post va dir que només ell i uns quants més (Los hombres dePaco II) van fer la neteja del camí a la Font del "Retor", i que jo no vaig anar i aixina em vaig escaquejar .
A través de les dues proves que us presente a continuació, podreu veure com si no arriba a ser per mi, i pels meus coneixements en açò de la genètica, ells a soletes no ho hagueren pogut acabar.

Nota: A mi particularment m'agrada més el video, però com es perd qualitat en la web, els comentaris no es poden veure bé. Per això he optat per la presentació amb powerpoint; però també s'ha perdut qualitat en la web, i a més a més no es pot sentir la música, cosa que al meu ordinador si. En fi si voleu els originals ja vos els passaré.