divendres, 14 de desembre del 2007

Base Aitana 2

Tal i com ha informat Joan, al llarg de la setmana passada, en diferents mitjans de comunicació ha eixit la notícia que les instal·lacions de la Base Aitana durant esta setmana han deixat d'utilitzar-se, i que els militars estan ja a les instal·lacions del "Radar"
També en una altra notícia s'ha parlat dels diferents moviments que estan, i van a realitzar les diferents institucions de la Comunitat per a posicionar-se el millor possible davant de la utilització de les diferents estàncies de la Base. En la següent notícia apareguda al Diari Información, podeu veure com el Grup Socialista va donant una sèrie d'idees per a poder fer un ús de les instal·lacions : alberg, centres d'informació de la natura, per a la pau, etc).
En la mateixa línia, es pot veure com afortunadament, el nostre alcalde Francisco Fenollar, ha estat present en aquestes cites, i se li ha vist la cara, i millor encara, ha plantejat diferents possibilitats d'ús, com: complexos multidisciplinars, residències de la tercera edat, etc.
Pense, que estem davant d'un moment molt important per a Alcoleja; el dia en què es va decidir posar en marxa la Base Aitana en el nostre terme, es va marcar molt el camí de la història per al poble, uns ho hauran vist com a molt positiu, i d'altres, probablement més crítics, no tan bo. Doncs, considere que ara, també estem davant d'un altre moment molt important, i del qual ens podem aprofitar si sabem jugar les cartes que tenim. Ara bé, crec que és un moment en què més que mai els dos partits que tenen Regidors al poble han d'anar junts de la mà i tirar cap a casa (cap a Alcoleja), no cap al partit o cap a Alcoi, Alcant, Eleccions Generals, Eleccions de la Comunitat,...
Pense que si es mouen bé els fils, podem traure bon partit, encara que a nivell de la Generalitat, i les diferents Conselleries , segur que ja saben més o menys, quin ús pensen fer dels diferents recursos.
Només amb els diferents impostos que l'Ajuntament pot recaptar de tot allò que vaja a fer-se, ja hi ha un bon grapat de "perres", però a més a més es pot treballar amb la necessitat "entre cometes" de contractar personal del poble per a fer determinades activitats, o per al manteniment, i un llarg etcetera, a més a més, evidentment de la cesió al poble d'algunes dependències de la base on es puguen portar a terme determinades iniciatives.
Considere no ja oportú, si no necessari que l'Ajuntament pose en marxa una bústia per a recollir suggeriments de tots nosaltres sobre les possibles utilitzacions i demandes que puga fer el poble d'Alcoleja per a que d'aquesta manera, no sigam més que simples espectadors del futur de la "nostra" Base Aitana.
Nosaltres podem començar a presentar les nostres demandes o idees picant en la nostra Bústia particular de "Alcoleja opina"; que per cert, ben poquets dels que entrem habitualment al Bloc, aportem suggerències, "queixes" "enhorabona",etc. sobre el poble. Considere que és un bon moment per a picar ací mateix, o bé en l'enllaç que teniu al costat esquerre del Bloc, "Alcoleja opina" i llegir les que ja estan posades, i aportar-ne de noves. Podeu veure en les instruccions, que és molt fàcil deixar les vostres idees.

dimecres, 12 de desembre del 2007

base Aitana

Amics: Han tancat la base aitana i la gent que tenen están dalt, al molló. aixó vol dir que tenim al nostre terme unes instal.lacions enormes, que son del ministeri de defensa pero en les que tenim el dret d`opinar i sugerir perque no saben que fer amb elles. Així que estaría be fer un concurs de idees i que l´ajuntament faça sugerencies al ministeri per que l`us de la base ens afectará, en un sentit o en un altre.