dissabte, 26 de desembre del 2009

PANORÁMICA CERCA PLAZA DE SAN MARCOS. VENECIA

Coloco un enlace que os llevará a una imagen panorámica de 360 º cerca de la Plaza de San Marcos, en Venecia.
Las fotos panorámicas como las que se han colocado recientemente en el Blog son verdaderamente impresionantes.

http://viewat.org/?i=es&id_pn=3699&or=vt&pag=14&sec=pn&subsec=rc&tp_pn=na





dijous, 24 de desembre del 2009

REUNIÓ

Dissabte 26 de desembre és el darrer del mes i hauríem de fer la reunió dels amics del blog.Mantenim la data? Com que són uns dies de molt de moviment estaria be saber qui estarà per Alcoleja eixe dia. Una altra posibilitat seria fer-la el dissabte 2 de gener, ja que molta gent va al poble per cap d'any i enguany, al coincidir en cap de setmana, supose que també estarem pel poble. Deixeu les vostres opinions.

dimecres, 23 de desembre del 2009

Penàguila vista a través dels "ulls telescopics" de Jaime

Com que he vist que ha tingut acceptació la foto que va fer Jaime d'Alcoleja, ací vos deixe amb una altra foto també espectacular, en aquest cas del nostre poble veí Penàguila.
Igual que en l'anterior cas, piqueu sobre la foto i vos enviarà al lloc on està penjada, i  si piqueu sobre les "fotos inferiors" la veritat és que et sorprenen i al mateix temps "t'assusten".


dimarts, 22 de desembre del 2009

Una foto molt peculiar

Bueno, solucionats uns problemes  informàtics, i entrant ja en les vacances, puc ja escriure alguna que altra cosa.
Vos deixe amb aquesta panoràmica impressionant que ens ha deixat Jaime Brotons. És impressionant per varios motius; un per la bellesa de la  foto en si, l'altra pel "tamany d'ella (1,57 Gipapixels) i l'altra perquè ara quan piqueu sobre la propia foto, vos enviarà al lloc on està penjada i la  voreu amb tot el seu esplendor. I si piqueu sobre les "fotos xicotetes" que hi ha davall, podreu veure quina passada, i quina sorpresa té una d'elles.


Des d'ací moltes gràcies a Jaime per fer-nos gaudir d'aquesta panoràmica

dilluns, 21 de desembre del 2009


Ací vos deixe unes vistes del poble del dissabte 19 de desembre. La nit anterior va estar nevant sense parar i la neu es va acumular sobre la que ja havia caigut uns dies abans. Per desgràcia tanta neu ha tingut uns efectes negatius: s'han trencat moltíssimes oliveres. Segurament les pròximes collites també es voran afectades. Kiko està fent gestions per a que la Conselleria reconega el problema i dóne algun tipus d'ajuda. Esperem que li vaja be.Però tot i això les imatges que hem vist pel poble han segut molt boniques. Supose que molts de vosaltres reconeixereu els llocs on estan fetes.
Que tingueu BON NADAL.