divendres, 12 de setembre del 2008

COMENTARIS SOBRE LES FESTES

He diexat passar ja uns dies per veure si algú dels "Bloguers" s'animava a parlar sobre:
1. Què ens han semblat les festes, si han estat bé, mal o regular,...
2. Què ens ha semblat que "tornen" els festers i festeres tal i com es feia abans...

I també, per extensió parlar sobre què ens ha paregut el funcionament de la "piscina", i de tots aquells aspectes referits al poble i que vulgam comentar.....(obres a Beniafé, al poble,...)

En definitiva, parlar de com va el poble.
Com que ningú "s'ha atrevit" a parlar mitjançant un post, a vore si s'animeu a parlar de tot açò degut a este "post-pique".
Ho podem fer mitjançant un post normal, però si només voleu parlar de punts molt xicotets, o bé de forma molt breu, ho podeu/podem fer de dues maneres possibles:
1. Mitjançant comentaris a aquest post (recordeu que per poder-ho fer heu de tindre un compte en Blogger)
2. A la part esquerra tenim un Xat que ens permet "xerrar" d'una manera més ràpida i directa de tots els temes que vagen eixint. Tot és provar-ho,però voreu que és molt senzill.
Animeu-se; i recordeu que quan una crítica o opinió es fa amb la sana idea de que servisca per millorar, sempre ha de ser benvinguda i tinguda en compte.

* Per cert, animeu-se tots els que heu anat fent fotos del poble, i pujeu-les a Flickr, que com podeu veure Antonio vos està passant davant a tots. --> Mireu el tutorial que vos he enviat per correu

dijous, 11 de setembre del 2008

Asociación de Jubilados despues de las Fiestas

Hola Alcolecha, se han terminado las vacaciones y nos cuesta iniciar la
MARCHA que dejamos al principio, desde este lunes pasado estoy intentando contactar con agencias, la empresa encargada de organizar talleres y la monitora para las clases de gimnasia, y por fin gracias a Dios con resultados satisfactorios.
El próximo martes 16 del presente mes de septiembre empiezan las clases de gimnasia, el horario será de 11´30 a 12´30 h. todos los martes y jueves, por tal motivo, para el sábado de 13 a las 19´30 h. – 7´30 de la tarde-, se convoca una reunión de todas las personas que asistirán a las clases de gimnasia, será muy breve.
Al mismo tiempo acudirá la Junta Directiva de la Asociación para decidir fecha para un viaje a Torrevieja, subvencionado por Diputación mediante su programa “Rueda con Nosotros”.
Me gustaría recordar el agrado de las personas mayores y el público en general por los “Actos Culturales” durante toda las Fiestas Patronales, y entre ellos el II Curso de Pintura al Óleo, todos ellos organizados por el Ayuntamiento.




L'associació Amics per Alcoleja torna a l'acció

El proper dia 27 de setembre a les 19h, es reunirem a l'antic ajuntament per continuar amb les tasques que es vam marcar fa un temps. Qualsevol persona interesada pot venir, a més a més si ve amb idees millor.
Per cert, espere no tenir cap obligació addient pq tinc la bota de preparada i molts de vosaltres l' espereu amb molta il·lusió i ganes. Fins el dissabte 27.

dimarts, 9 de setembre del 2008


GRACIAS A TODOS POR LA CALUROSA ACOGIDA QUE ME BRINDASTEIS, Y TAMBIEN POR ESE "AGUA DEL CARMEN", ...Y POR ESE BRINDIS DEL AUSENTE...¡¡¡BUAAAAAA.....!!!

Alcoleja.Org


http://picasaweb.google.es/jvjover/AlcolejaOrg02#

Alcoleja.Org

Con motivo de las Fiestas Patronales de Alcoleja, el Viernes 22 de Agosto se pudo ver la que puede que sea la “Camiseta Oficial” ALCOLEJA.ORG. Venida desde la vecina localidad Murciana de San Javier, y de la mano de Antonio ( Antonio, Mar Menor ), algunos pudimos lucir esta camiseta. De momento es talla única, la “M”.
Junto con las camisetas llegó un estuche de madera con una botella de vino de Jumilla, de la bodega “Casa de la Ermita”. El Lunes de las Paellas brindamos con este vino a la salud de los presentes y también a la salud de los que, por unos motivos u otros, este año no pudieron estar. Muchas gracias, Antonio.