dimarts, 10 de març del 2015

LLEVEN EL CAIXER DEL POBLE ?


Resultat d'imatges de banco sabadell


Ahir em vaig assabentar que el Banc de Sabadell podria tindre  previst  (hem de parlar aixina, ja sabeu) abandonar totalment el poble, és a dir llevar el caixer automàtic. El motiu podria ser quasi segur que no li és rendible haver de pagar lloguer, tindre'l operatiu, etc.
Aquest matí m'he posat en contacte amb Quico per  veure què hi havia de veritat en tot aquest tema. Pel que m'ha contestat, a ell també li havien arribat notícies del tema, i no precisament de manera directa via el propi Banc. Però, efectivament alguna cosa hi ha o hi havia.
Quico, immediatament ha enviat una carta al Director de zona del Sabadell, i com que jo no puc dir-ho ni més clar ni millor, vos deixe l'Enllaç a la dita carta.
Com veieu, les pressions van augmentant, a la curta, es tiraran enrere, que si són rumors no confirmats, però segur que a la llarga ens deixaran sense res, o intentaran que les despeses, manteniment,... vaja a càrrec de l'ajuntament, o a saber què idearan amb el temps.
Considere que està molt bé el que ha fet Quico, però també és veritat que tots haurem de lluitar, que tots els que tenim diners al Banc, els ho hem de dir d'alguna manera. Que tinguen clar que si lleven el caixer, ja no val la pena tindre dipositats els estalvis ahí, que ja no val la pena cobrar la nòmina, o la jubilació; que els alcolejans en massa traiem totes les perres del seu banc, que en els twetts que farem sobre el tema posarem @BancoSabadell per  que sàpiguen el que volem fer. I jo, personalment en el twett que faré sobre aquest post posaré el hasthag #AlcolejaNoAlBancSabadell
Possiblement els importa "un pepino" per no dir-ne una de més grossa; però si van retirant sucursals i caixers automàtics en tots els pobles, i en tots els pobles s'actua de la mateixa forma retirant els euros ,....
Això si, al Banc de Sabadell sempre li quedarà per al record " Sabadell compra la CAM por un euro" És el que té haver tingut uns "banquers, polítics," tan bons en la cúpula de la antiga CAM.

Arreglar llavador de Beniafé



He estat parlant amb Jordi, i m'ha comentat un poc què és el que ha estat fent i el que falta per fer en la font de Beniafé. Com heu pogut llegir en el post i comentaris que ell ha penjat, pràcticament està tots els caps de setmana, i pensa que poc a poc, en uns quants caps de setmana es podria quedar de fil de vint.
Més o menys, Jordi considera que caldria fer les següents coses:
En primer lloc queda llevar el antic partidor de damunt de la Font i les herbes i terra per a que no caiga més terra i brossa al llavador, per la feina fa falta una bona desbrossadora i ganes de pegar-li a la aixà.
En segon lloc sanejar el llavador i lluir-lo per a evitar pèrdues d'aigua.
En tercer lloc arreglar la connexió del llavador amb la bassa. 
Després de tot açò farà falta una mula en remolque per a traure les runes que s'han pogut fer.
I per últim arreglar totes les esquerdes de la bassa.
Com veieu es no es una faena d'un cap de setmana, per això si la gent vol pot vindre quan vullga i ajudar en cada fase del projecte.
Este proper cap de setmana podíem netejar el que queda damunt de la Font i els dies 19 i 20 també podríem fer alguna cosa més (el 21 no pot estar jordi). 

Jo he pensat que per a organitzar-se millor, saber quanta gent vol participar, i quins dies vos va millor, si ompliu el següent formulari podem tindre unavisió més clara, i si piqueu en l'opció "Veure respostes", en tot moment se sabrà qui està apuntat, dies, etc.
Podeu  entrar al formulari picant ací, o directament al formulari incrustat



dilluns, 9 de març del 2015

Font de Beniafé Abans i Despres

Aixina es com está quedan la Font. encara queda per fer pero ja es pot vore com baixaba el aigua per la roca. Si algú s'anima a colaborar jo estic tots els caps de semana.
Ara fa falta acabar de llevar les poques herbes que queden per dalt i els rajols del antic partidor.
Despres arreglar el llavador, la conexio en la basa, traure tota la terra i escombros i per finalitzar arreglar la basa per a recuperar les boniques hortes de Beniafé
Fa falta una bona desbrosaora i un remolque per a traure els restos de terra i escombros
 

 
 


diumenge, 8 de març del 2015

FONT DE BENIAFÉ.. GRÀCIES JORDI!


Com vau poder veure en el post de Jordi, si, efectivament, l'aigua ja xorra a Beniafé.

I ho fa gràcies a ell precisament, que s'ha preocupat de desembossar la tuberia, d'arreglar el forat del tub, i de netejar la part final fins al xorret de la font.
Moltes gràcies pel teu interés, i per la gran tasca que has fet.