dissabte, 12 d’abril del 2008

XARPOLAR

Perdoneu el meu desconeixement d'aquesta paraula, però fins fa mitja hora no tenia ni idea de què significava.
He vist en la premsa que la Diputació va aprovar un apartat gran de perres per a la Mancomunitat del Xarpolar, en la que està inclosa Alcoleja. He buscat, i he vist que està formada per 27 pobles, i la notícia feia referència al sentit que aquests diners van per a sufragar les despeses de la gestió de residus sòlids de tots aquests pobles (on més informació hi haurà sobre la mancomunitat hauria de ser en aquesta adreça
www.just.gva.es/pls/civisc/p_civis.mancomunidades?codcat=04 , però en el moment en que estic escrivint el servidor no funciona, què raro, és de la gva).
Es un nom curiós el que han posat, i no sé si li l'han posat en referència al poblat ibèric de la Vall de Gallinera. , o no guarda relació. En tot cas, és al poble de Planes on pel que he vist està situat l'abocador.
Seria interessant que algú ens informara, quan li costa al poble la gestió dels residus?.

Aprofitant l'ocasió: què opineu del sistema de recollida del reciclatge de paper, vidre, plàstics?. Creieu que funciona bé, mal, regular.
Val la pena que funcione per a un poble tan xicotet?
És adequat el lloc on estan situats,....?.
Podeu/podem contestar aquestes preguntes i les que considereu oportú mitjançant comentaris.

dijous, 10 d’abril del 2008

Festes de Beniafé

Hola a tots, m'agradaria saber si enguany hi ha festers que s'encargen de les festes de Beniafé. Si és així volia oferir el bancal que tinc a l'entrada (els pins) per a muntar el bar el diumenge perquè crec que estaria millor amb ombra natural i es podrien muntar inclús taules i cadires per a la gent que ho vullga o necessite. A banda d'açò m'agradaria col·laborar en tot el que faça falta.

Jordi

dimecres, 9 d’abril del 2008

Albums de fotos del Salt: Carlos

Mentre aneu pensant en posar més posts, o en endevinar el que ens farà estar més tranquils, vos deixe amb dos albums de fotos de Carlos que vos faran "disfrutar".
Si vos passeu per la galeria de fotos que té, us quedareu bocabadats. Hi ha gent pa tot !.
Gràcies per les fotos!

dimarts, 8 d’abril del 2008

ENDEVINA ENDEVINA PISTA Nº 2

Ací em teniu amb 12 minuts de retard

" Aquesta característica o problema comú a tots tres pobles és més preocupant a l'estiu que durant la resta de l'any, encara que fins ara, afortunadament, no ha hagut problemes."

dilluns, 7 d’abril del 2008

Setmana Santa en Aitana




La passada Setmana Santa vam estar tres dies a la caseta del rei d'Aitana: el tio Toni.Com diu ell:Aitana no té clima. En el mateix dia, amb una diferència de minuts pots passar de vore nevar a vore el sol, tal com ens va passar a nosaltres. Vam pujar al pas de la Rabosa, en Forata. Com que el dia estava tan clar després de cinc dies de vent, es veia perfectament Eivissa.


I si voleu vore una persona feliç munteu a l'Aitana amb Toni. Segur que difrutareu molt més.